OUTFIT INSPIRATION: Turtleneck

turtleneck

Na de eerste koltrui die ik een maandje geleden kocht ben ik helemaal om. Ik vind het zo classy & sexy staan. In dit artikel kun je zien hoe ik een koltrui zowel casual als chique en sexy zou combineren. Ik heb expres een aantal items uit de sale gebruikt, zodat het budget blijft. Benieuwd? Lees dan even verder.

Zelf vind ik het leuk om een koltrui met een spijkerbroek of leren broek te combineren. Grotendeels van de koltruien die nu in de winkel te koop zijn hebben zachte aardetinten en weinig kleur. Zulke kleuren staan vaak prachtig met een felle of donkere lipstick. De laarsjes in deze outfit vind ik erg mooi en passen ook goed bij de gouden details van de tas en het horloge. Om het af te maken nog een donkergroene tas die leuk afsteekt tegen de lichte spijkerbroek.

Draag jij koltruien? Hoe zou jij ze combineren?

liefs

Follow

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge