OUTFIT: FRINGE SKIRT

outfit

Toen ik in de webshop van de H&M dit geweldige suède look-a-like fringe rokje zag wist ik niet hoe snel ik hem in mijn winkelmandje moest doen. Ik kon dan ook niet wachten totdat het pakketje binnenkwam en toen dat na een aantal dagen gebeurde trok ik het rokje gelijk aan en nam ik mijn vriend mee naar buiten om een aantal outfitfoto’s te maken. Hierbij het resultaat. Benieuwd? Lees dan even verder.

outfitfoto 2

outfitfoto 5

Top: Vero Moda

Rok: H&M

Panty: AH

Laarsjes: Van Haren

Spijkerjasje: Pimkie

Tas: Fiorelli

outfitfoto's

Dit rokje vind ik echt geweldig! Het spijkerjasje vind ik mooi afsteken tegen de geheel zwarte onderkant. Het weer afgelopen weekend was echt heerlijk. Foto’s worden echt zoveel mooier met een zonnetje erbij!

Wat vind jij van dit rokje? Mijn vader vond me net een indiaantje haha.

 

liefs

Follow

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge