OPGEMAAKT FEBRUARI 2016

Nieuwe producten uitproberen is iets wat ik erg leuk vind, maar dat betekent wel dat je al snel veel producten in je kast hebt staan die je pas een paar keer gebruikt hebt. Het is een soort sport geworden om elke maand een aantal producten op te maken en deze maand is het wel heel erg goed gelukt. Benieuwd wat ik op heb gemaakt en of ik het opnieuw zou kopen? Lees dan even verder.

Als eerste een product wat er een beetje gehavend uitziet, maar dat ik met veel plezier gebruikt heb, namelijk de Silk Anti-Fizz cream van Kebelo. Een fijn product dat ervoor zorgt dat je haar niet meer pluist en er gezond uitziet. Daarnaast ruikt het ook nog eens erg lekker. Dit is zeker een product dat ik opnieuw zou kunnen kopen. Voor nu heb ik alleen nog genoeg haarverzorgingsproducten staan.

De Miracle Dry Shampoo van Aussie heb ik deze maand eindelijk opgemaakt. Het is dat ik hem graag op wilde maken, maar dit vond ik echt geen fijn product. De geur van dit product vond ik echt vies en helaas bleef je dat de hele dag ook ruiken. Daarnaast was mijn haar binnen korte tijd alweer vettig, niet echt een succes dus. Hier loop ik met een grote boog omheen in de winkel.

Het laatste haarproduct is niet op, maar ruikt helaas niet goed meer. De dop ben ik ook kwijt en dit product heeft liggen lekken in mijn la. Tijd om afscheid te nemen van dit product.

Elke maand maak ik wel een deodorant op. Dit keer is het de Invisible Dry shampoo van Dove, omdat ik echt altijd last heb van witte strepen op mijn zwarte kleding. Bij deze deodorant heb ik daar stukken minder last van, maar het is niet zo dat het helemaal niet meer afgeeft.

Ook maakte ik een douchegel op. Aan deze geur heb ik even moeten wennen, omdat hij heel erg plantaardig en natuurlijk ruikt, maar uiteindelijk vond ik dit een hele fijne douchegel. Of ik hem opnieuw zou kopen weet ik niet, omdat ik zelf persoonlijk toch wat meer van de zoetere douchegels ben.

Als laatste maakte ik nog een lippenbalsem op. Deze heb ik ooit een keer ergens bij gekregen en hij was zo vettig en romig dat hij binnen no-time op was en je er ook nog eens witte lippen van kreeg. Niet zo heel groot succes dus, maar hij is wel op en voorkwam velletjes.

In totaal maakte ik afgelopen maand maar liefst 5 producten op en gooide ik er één weg. Uiteindelijk zijn er maar twee van de zes producten die ik opnieuw zou kopen. Het opmaken van producten begint gewoon bijna een sport te worden. Mijn kast begint na een paar maanden ook eindelijk wat leger en opgeruimder te worden. Dat betekent weer meer plek voor nieuwe producten!

Ben jij ook bewust bezig met het opmaken van producten of heb je, net als ik had, een hele kast vol gebruikte producten die nog niet op zijn?

 

liefs

Follow

2 thoughts on “OPGEMAAKT FEBRUARI 2016

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge