OPGEMAAKT MAART 2016

Nieuwe producten uitproberen is iets wat ik erg leuk vind, maar dat betekent wel dat je al snel veel producten in je kast hebt staan die je pas een paar keer gebruikt hebt. Hoog tijd dus om een grote schoonmaak te houden en zoveel mogelijk producten op te maken. Benieuwd wat ik opgemaakt heb deze maand en of ik het product opnieuw zou kopen? Lees dan even verder.

Als eerste twee producten die ik onder de douche gebruik. Deze douchegel van Nivea ruikt heerlijk naar Kokos, maar heeft wel het zachte en romige van een normale Nivea douchegel. Deze douchegel zou ik zeker opnieuw kopen.

Dit masker van Aussie heb ik een hele tijd met veel plezier gebruikt. Het masker werkt prima en zorgt ervoor dat mijn haar heerlijk zacht en verzorgd aanvoelt. Daarnaast is de verpakking echt ideaal, want wanneer je in de verpakking knijpt komt het product er aan de onderkant uit. Ook dit product zou ik zeker opnieuw kopen!

Ik maakte deze maand alweer een flacon lenzenvloeistof op. Deze stond altijd bij mijn vriend. Prima lenzenvloeistof, niet heel bijzonder.

Deze make-up remover van de Action leek maar niet op te gaan. In eerste instantie vond ik hem prima werken, maar naarmate ik hem vaker gebruikte kreeg ik er toch wel een beetje prik oogjes van en merkte ik dat hij mijn make-up niet helemaal goed verwijderde. Dit product zou ik dus niet opnieuw kopen.

Uiteraard maakte ik weer een deo op. Ik gebruik altijd de deodorants van Dove, die ik prima vind werken. Deze  Beauty Finish variant heeft een subtiele zachte geur en zorgt ervoor dat ik fris blijf ruiken gedurende de dag. Van deze deo heb ik altijd een stuk of 4 verpakkingen op voorraad staan. Deze koop ik dus zeker opnieuw.

Als laatste weer twee lipproducten. Mijn lippenbalsem stash begint nu toch wel aardig uit te dunnen, maar dat is niet verkeerd want dan is er weer plaats voor frisse nieuwe lippenbalsems. Deze lippenbalsem van Blistex had ik namelijk al echt een tijd liggen. Het was een prima lippenbalsem, maar ik heb zelf toch liever een lippenbalsem in stickvorm. Deze vierkante lippenbalsem kwam uit een StyleTone box en beviel ook erg goed. Hij verzorgde mijn lippen goed, maar het enige nadeel was dat hij een witte waas achter liet. Deze zou ik dus, ondanks dat hij mijn lippen wel goed verzorgd, niet zo snel opnieuw kopen.

Dit waren weer alle producten die ik heb opgemaakt deze maand. Wederom best wel veel producten. Ik had in eerste instantie niet verwacht dat ik ook elke maand zoveel op kon maken, maar wanneer je constant 1 product gebruikt, gaat het snel.

Welk product heb jij onlangs opgemaakt en zou je zeker opnieuw kopen?

 

liefs

Follow

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge