OPGEMAAKT DECEMBER 2016

Ik heb de smaak met het opmaken van producten te pakken geloof ik. In de maand december heb ik maar liefst zes producten opgemaakt. Mijn kast staat bomvol producten en het is hoog tijd om dat uit te dunnen. Het weggooien van producten die nog goed zijn vind ik zonde, dus vandaar dat ik zoveel mogelijk probeer op te maken iedere maand. Benieuwd naar wat ik deze maand heb opgemaakt? Lees dan even verder.

Als eerste maakte ik maar liefst twee deo’s op. Een is een grote variant in een frisse komkommer geur en bevalt me prima. Wel krijg ik er enorme witte strepen van op zwarte kleding. Daardoor komen we gelijk bij de tweede deo. Dit is een compressed variant die witte strepen moet voorkomen. Ik moet zeggen dat het wel minder is, maar dat ik er alsnog een klein beetje last van heb. Toch zijn het beide prima deo’s.

Vorige maand maakte ik een parfum op en deze maand maakte ik wederom een parfum op. Dit keer een parfum van Lacoste. Hier zat echt nog maar een heel klein beetje in en deze geur heb ik dan ook bijna non-stop gedragen de maand december om ook dit parfum op te maken. Het is een frisse, maar toch warme geur die ideaal is om overdag te dragen. Het is geen geur die ik in eerste instantie zelf uit zou zoeken, toch beviel hij erg goed en heb ik hem helemaal opgemaakt. Al weet ik niet of ik hem opnieuw zou aanschaffen. Ik denk dat er andere geuren zijn die beter bij mij passen.

Nog een product waarvan ik er maar liefst twee heb opgemaakt zijn Labello’s. Ik heb er echt enorm veel in mijn kast liggen en aangezien het buiten erg koud was heb ik ze bijna gegeten zoveel dat ik er mee smeerde¬†haha. Beide vond ik erg fijn. De roze geeft als extraatje ook nog een mooie glans. Wel ruikt en smaakt hij erg zoet, wat soms wel wat vervelend kan zijn bij het eten. De groene zou ik zo weer opnieuw kopen!

Een product waarvan ik altijd teveel heb en wat nooit op lijkt te gaan is lenzenvloeistof. Ik geloof dat ik het laatste jaar al geen lenzenvloeistof bij mijn lenzen besteld heb en ik heb nog meerdere grote flessen staan. Deze kleine variant was maar tot eind 2016 houdbaar en deze heb ik dan ook eerst maar opgemaakt. De vloeistof werkt voor mij prima, maar is geloof ik niet echt heel bijzonder.

Dit waren de producten die ik december 2016 heb opgemaakt. Voor mij doen is het best wel veel, maar ik ben er nog lang niet haha. Ik moet wel toegeven dat het opmaken van producten nu wel echt een uitdaging wordt. Hopelijk ben ik snel van mijn overvolle kasten af en kan ik ze weer aanvullen met allerlei andere producten.

Gebruik jij ook veel verschillende producten door elkaar of gebruik/koop je pas een nieuwe wanneer de oude ook daadwerkelijk op is?

 

liefs

Follow

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge