Opening T.K. Maxx Rotterdam

Front tk maxx rotterdam

Afgelopen donderdag opende de tweede Nederlandse T.K. Maxx winkel in Rotterdam. De eerst winkel werd iets meer dan een week geleden in Eindhoven geopend. Ik mocht erbij aanwezig zijn en vandaag deel ik mijn ervaringen met dit nieuwe concept. Benieuwd? Lees dan even verder.

DSC_0645

DSC_0643

T.K. Maxx is een concept afkomstig uit Amerika en heeft inmiddels meer dan 400 vestigingen in verschillende landen. Het is vergelijkbaar met een groot warenhuis waar zowel kleding, cosmetica, accessoires, schoenen en homeartikelen verkrijgbaar zijn. Ze verkopen artikelen van designermerken, nieuwe merken en ‘normale’ merkkleding tegen een prijs die maar liefst tot 60% lager kan zijn dan de adviesprijs.

DSC_0649

De winkel is erg overzichtelijk en ingedeeld in diverse categorieën waardoor je altijd gemakkelijk de soort artikelen terugvindt waar jij naar op zoek bent. Daarnaast hebben ze de kleding gesorteerd op maat, waardoor alles wat je daar tegenkomt past, mits je bij de juiste maat zoekt.

DSC_0642

DSC_0648

DSC_0647

DSC_0644Het unieke aan deze winkel is dat het elke dag een hele andere winkel is doordat ze geen vast assortiment hebben. Wat je ziet is wat ze hebben en wekelijks wordt de winkel aangevuld met nieuwe artikelen. Elke keer als je de winkel opnieuw inloopt zullen er  steeds nieuwe artikelen zijn. Het is dus steeds een verassing welke juweeltjes je nu weer aantreft in de winkel.

T.K. Maxx is een overzichtelijke en uitgebreide winkel vol leuke spulletjes en ook nog eens voor mooie prijzen. Uiteraard heb ik ook een aantal dingen geshopt bij T.K. Maxx, maar daarvan komt eind deze week een shoplog online.

Kende jij T.K. Maxx al?

 

liefs
Follow

One thought on “Opening T.K. Maxx Rotterdam

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge