OOTD – OUTFIT TURTLENECKDRESS

Yeah! Eindelijk heb ik een nieuwe camera en dat betekent dat ik weer outfitposts kan maken. Mijn andere camera had daar nogal wat problemen mee, waardoor foto’s nooit scherp waren en ik er uiteindelijk helaas mee moest stoppen. Dat terwijl ik het echt heel leuk vind om te doen. Ik kon dan ook niet wachten om outfitfoto’s te maken met mijn nieuwe camera. Benieuwd? Lees dan even verder.

Jurk: Primark / Panty: Hema / Sneakers: Nike / Horloge: Tommy Hilfiger / Ketting: Juwelier / Ring: Juwelier

Ik ben echt dol op het maken van outfitposts, maar ik was even vergeten hoe koud het in de winter zonder jas was… Voor mijn gevoel was het echt -10, maar ik moest en zou foto’s maken zonder jas, met als gevolg dat ik het de rest van de dag niet meer warm kreeg haha. Daarom sta ik er overal een beetje stijfjes bij en ben ik de detailfoto’s vergeten, maar hé deze foto’s zijn in ieder geval scherp!

 

liefs

Follow

4 thoughts on “OOTD – OUTFIT TURTLENECKDRESS

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge