Ooglook Sleek Candy Palette – Green

 
 
Ik heb inmiddels alweer een paar Sleek palettes verzameld. Stuk voor stuk zijn ze prachtig, maar ik merk dat ik sommige vaker uit de kast pak dan de andere. Vaak wil ik graag voor safe spelen en gebruik ik mooie bruintinten en huidskleuren. Het Candy Palette heb ik alweer een tijdje in mijn bezit en ik besloot om daarmee eens een draagbare look te maken, maar toch wat anders dan de kleuren die ik normaal altijd gebruik. Benieuwd? Lees dan vooral even verder.

 
 
Het leek me leuk om eens een look te maken met kleuren die ik normaal eigenlijk nooit zou dragen. Roze draag ik nog best regelmatig, dus ik koos ervoor om met de groenige tinten aan de slag te gaan. Om het wat duidelijker te maken heb ik de kleuren die ik gebruikt heb met een ster aangegeven.
 
Als eerste begon ik met het aanbrengen van Apple Sour over mijn hele ooglid. Dit is de felste groene kleur van de groene kleuren die ik gebruikt heb voor deze look. Hier zitten echt prachtige glitters in. Vervolgens bracht ik Cream Soda (de witte kleur) aan in mijn binnenste ooghoek. Vervolgens pakte ik de wat mattere groene kleur (Mint Cream) en bracht deze aan in mijn buitenste ooghoek en deze kleur vervaagde ik ook in mijn crease. Ik was van plan alleen het Candy palette te gebruiken, maar ik miste iets in mijn look. Ik besloot het Au Naturel palette (wederom van Sleek) erbij te pakken. Ik depte mijn kwast voorzichtig in een eenvoudige matte bruine kleur (Bark) en bracht deze ook in mijn buitenste ooghoek aan en vervaagde hem wederom in mijn crease. Als laatste pakte ik diezelfde bruine kleur en deze mengde ik met een mat zwarte oogschaduw (Liquorice) en dit tipte ik even over de bruine kleur die in mijn buitenste ooghoek zat. Vervolgens bracht ik beide groene kleuren nog even opnieuw aan, om het geheel nog wat feller te maken. Hierna bracht ik nog een likje mascara en eyeliner aan.
 
 
Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te zien. Zelf ben ik erg blij met het resultaat en deze look zal ik dus zeker vaker gaan dragen. De swatches van het Candy pallete zijn hier terug te vinden op mijn blog.
 

Ik zou het erg leuk vinden als je zou abonneren op mijn blog. (voor degene die dat nog niet gedaan hebben) Dit doe je gemakkelijk door te klikken op het Eiffeltorentje hier rechts. Zo mis je geen nieuwe artikelen meer en het is helemaal gratis.

 
 
 
~Liefs Sandra
 

2 thoughts on “Ooglook Sleek Candy Palette – Green

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge