Ooglook met 1 oogschaduw

Soms heb je van die dagen dat je eigenlijk geen tijd hebt, maar net iets meer op wil doen dan alleen eyeliner en mascara. In dit soort gevallen gebruik ik altijd één kleur oogschaduw. Zo is het geheel wat minder kaal en lijkt het net alsof je je best hebt gedaan om je helemaal op te maken, terwijl het binnen een paar minuten gebeurd is. Benieuwd? Lees dan zeker even verder.

Je kunt natuurlijk zelf kiezen welke kleur oogschaduw je gaat gebruiken. Zelf heb ik gekozen voor een lichtbruine kleur met veel glans. Deze oogschaduw is van Catrice en heet 070 Mr. Copper’s Fields. Een mooie kleur die niet enorm opvalt, maar het geheel wat stralender maakt.

 

Deze oogschaduw heb ik als eerste aangebracht over heel mijn ooglid. Vervolgens heb ik met een stevige kwast deze kleur aangezet in mijn crease en flink vervaagd. Ik heb deze oogschaduwkleur nog een keer op mijn bewegend ooglid aangebracht. Dit is echt binnen een minuutje gebeurd en dan is je ‘ooglook’ eigenlijk al klaar.
 
Ik heb nog een grijze eyeliner van Catrice aangebracht in de kleur: 040 Black Grey en het geheel afgemaakt met wat mascara. Op de foto’s lijkt het net alsof de kleur in de crease veel donkerder is, maar dat komt door de lichtval.  
 
Zo kun je zien dat je ook op een snelle manier je ogen zo kunt opmaken waarbij het lijkt alsof je er veel tijd aan hebt besteed. Terwijl wij weten dat het een fluitje van een cent is.
 
 
Hoe doe jij je make-up als je snel weg moet? Ik zou het erg leuk vinden als je zou abonneren op mijn blog. Dit doe je gemakkelijk door op het Eiffeltorentje aan de rechterkant te klikken.
 
 
 
~Liefs Sandra

 

5 thoughts on “Ooglook met 1 oogschaduw

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge