Onyx Dode Zee Modder Masker

Aviary Photo_130874671737780117Maskertjes zijn van die producten die ik heerlijk vind om te gebruiken, maar waarvoor ik nooit echt de tijd neem. Ik koop ze wel regelmatig en vervolgens stapelen ze op in mijn kast. Deze week was ik twee dagen vrij en ik nam er de tijd voor om ervan te kunnen genieten. Ik probeerde weer eens een masker uit van de Action.

Het Masker

Het masker dat ik dit keer gebruikte is een dode zee modder masker. Het is een anti-stress masker en zou moeten zorgen voor ultra diepe reiniging van de poriën. Dat klinkt goed toch? Toen ik de verpakking opende was ik even verbaasd dat het een donker bruin masker was. Natuurlijk een beetje stom van me, wat voor kleur verwacht je anders van een modder masker?

De Ingrediënten

Aqua, Glycerin, Caprylic/Capric Triglyceride, Cetearyl alcohol, Ceteareth 20, Cetearyl glucoside, Parfum, Tocopheryl Acetate, Xanthan gum, Maris Aqua (Dead sea mineral water), Algae extract, Propylene Glycol, Phenoxyethanol, Methylparaben, Butylparaben, Ethylparaben, Propylapraben, Sodium Benzoate, Dehydroacetic Acid.

Het Gebruik

“Ultra diepe reiniging van de poriën. Wij hebben revitaliserende Dode Zee mineralen uit modder geoogst voor het verwijderen van onzuiverheden en het openen van verstopte poriën voor een schone en zachte huid.

Reinig uw gezicht grondig. Leg het zakje 1 minuut in handwarm water, breng het masker met uw vingertoppen gelijkmatig aan op uw gezicht en nek, en vermijd daarbij uw ogen en lippen. Laat het masker 10-15 minuten intrekken terwijl u achterover ligt en zich ontspant, afspoelen met water en droogdeppen. Vanwege de vochtinbrengende eigenschappen droogt dit masker niet. Voor wekelijks of tweewekelijks gebruik.”

Aviary Photo_130874672858577376

Het aanbrengen was wel redelijk lastig. Het masker was aan de dunne kant, waardoor je het niet gemakkelijk aan kunt brengen. Het was een beetje smeren in de hoop dat het er niet af zou druipen. Toen het eenmaal zat bleef het wel zitten, maar een mooie dikke laag aanbrengen was onmogelijk.

Aviary Photo_130874673011342686

Het masker zelf heeft een frisse neutrale geur en droogt redelijk snel op omdat je er maar een dun laagje van aan kunt brengen. Het voelt prettig aan op de huid en zorgt niet voor een trekkerig gevoel als hij opdroogt. Waarvan in de beschrijving stond dat hij juist niet op zou drogen.

Resultaat

voor na maskr

Na 10 tot 20 minuutjes was je het masker met lauw warm water van je gezicht af. Het resultaat is niet verbluffend, maar dat is ook niet wat ik verwachtte. Mijn huid voelt vetvrij en clean aan en ik ben heerlijk tot rust gekomen, daarnaast zijn mijn poriën voor mijn gevoel wel ietsjes kleiner geworden. Je ziet wel dat mijn gezicht ietsjes roder is, maar dat trok al gauw weg.

Aviary Photo_130874671737780117

Het is een fijn masker, maar toch zou ik het denk ik niet aanraden. Hij geeft geen verbluffend resultaat en is best lastig aan te brengen doordat hij zo dun is. Ik zou dan eerder een ander masker van de Action aanraden. Die zijn net zo goedkoop en iets dikker qua substantie. Dit Dode Zee Modder Masker is te koop bij de Action in een setje van twee. Voor deze twee maskers betaal je € 0,89.

Welk masker moet ik ook zeker een keer proberen?

a

liefs

Follow

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge