NYX SUÈDE MATTE LIP LINER – 04 SOFT SPOKEN

Onlangs was ik in de NYX store in Amsterdam. Wat een prachtige winkel is dat zeg. Er waren zoveel prachtige producten, maar ik heb me in kunnen houden en kocht een aantal lipproducten. Een daarvan was deze lipliner in een prachtige roze/bruine tint. Benieuwd? Lees dan even verder.

De lipliner heeft een mooie matzwarte verpakking met witte opdruk. Het uiteinde heeft de kleur van de lipliner, waardoor hij gemakkelijk terug te vinden is wanneer je meerdere lipliners bij elkaar hebt liggen.

Toen ik het plastic van het potlood af haalde was de lipkleur helemaal wit uitgeslagen. Wellicht dat hij te lang in de winkel heeft gelegen, maar het zag er niet zo fris uit. Ik heb het potlood dan eerst ook maar even geslepen, vandaar ook dat het potlood er op de foto gebruikt uitziet.

Soft-Spoken is een bruine tint met een roze ondertoon. Hij is wel wat bruiner dan de kleur die de verpakking aangeeft, dat vind ik wel jammer. Zelf had ik gehoopt dat hij wat meer oudroze zou zijn.

Het lippotlood is niet erg romig, waardoor hij best stroef over je lippen heen gaat wanneer je hem over je hele lippen aanbrengt. Hierdoor zien en voelen je lippen al snel droog aan. Dat is jammer, aangezien ik het kleurtje zelf best wel mooi vind. Ik zag al wel dat er van deze kleur ook een liquid lipstick is en die in combinatie met deze lipliner zal denk ik een stuk mooier staan en fijner aanvoelen op je lippen.

Als lip liner is het een mooi kleurtje en een fijn product. Geschikt voor over je hele lippen vind ik hem niet omdat het je lippen heel droog maakt, maar daar is de gelijknamige liquid lipstick voor die ik zeker nog ga aanschaffen.

Wat is jouw favoriete lipkleur?

 

liefs

Follow

One thought on “NYX SUÈDE MATTE LIP LINER – 04 SOFT SPOKEN

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge