NYX LIQUID SUEDE – SOFT SPOKEN

Qua lipkleuren draag ik vooral kleuren met een paarse ondertoon. Toen ik bij een klasgenootje deze Liquid Suede van NYX zag in de kleur Soft-Spoken was ik gelijk verkocht. Nog diezelfde dag bestelde ik dit kleurtje en sinds dien draag ik hem vrijwel non-stop. Benieuwd? Lees dan even verder.

Soft-Spoken is een prachtige oudroze kleur met een paarse ondertoon. Hij is wat donkerder dan ik normaal gesproken draag, maar alsnog past deze kleur vrijwel overal bij en maakt het je look helemaal af. Ik heb dan ook al veel complimentjes gehad over deze lipkleur. De lipkleur brengt gemakkelijk aan en droogt mooi semi-mat op. Zoals je op de swatches kunt zien is hij enorm goed gepigmenteerd. Daarnaast voelt hij prettig zacht aan op je lippen, zoals de naam Suede al doet vermoeden. Een drinkbeurt en een kleine snackbreak overleeft hij, maar na een hele maaltijd zou ik hem toch wel even bijwerken, al is de kleur dan alsnog niet helemaal verdwenen. Ik kwam trouwens tot de ontdekking dat ik de lipliner van deze kleur al in mijn stash had liggen zonder dat ik het wist. Kan ik mooi beide producten combineren!

Soft-Spoken is in korte tijd toch wel een van mijn favoriete lipkleuren geworden en ik draag hem dan ook bijna non-stop. De kleur is goed gepigmenteerd, heeft een prachtige semi-matte finish en maakt je hele look af. Deze NYX Liquid Suede in de kleur Soft Spoken is o.a. verkrijgbaar bij Douglas voor de prijs van € 8,35.

Wat is jouw favoriete lipkleur op dit moment?

 

liefs

Follow

2 thoughts on “NYX LIQUID SUEDE – SOFT SPOKEN

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge