NYC SHOW TIME BROW STYLING GEL – 001 LIGHT/MEDIUM

Wenkbrauwen, ik heb er echt een haat-liefde verhouding mee. Wanneer ik de ene eindelijk in de vorm heb zoals ik hem mooi vind, zit de andere totaal niet en andersom. Gelukkig zijn er allerlei producten die ervoor zorgen dat je wenkbrauwen er mooi en verzorgd uitzien, zoals de nieuwe Brow Styling Gel van NYC. Deze gel zorgt ervoor dat je wenkbrauwen net iets voller lijken en de hele dag mooi in model blijven. Benieuwd naar het resultaat? Lees dan even verder.

Het product is dus een gekleurde wenkbrauwgel die je wenkbrauwen op een natuurlijke manier opvullen. De kleur die ik ontving, 001 light/medium, staat bij mij met mijn donkerbruine bovenkant en blonde plukken heel natuurlijk. Wanneer je graag strakke en donkere wenkbrauwen wilt zou ik aanraden om de donkere variant te kopen.

De wenkbrauwgel is door het borsteltje gemakkelijk aan te brengen. Wel moet je even oppassen dat je niet te enthousiast aan de slag gaat, want de stopper is niet heel sterk waardoor er ruim voldoende product aan het borsteltje zit. Dit zorgt er wel voor dat je wenkbrauwen mooi opgevuld worden. Dat verschil zie je heel goed op bovenstaande foto, waar ik enkel de wenkbrauwgeld gebruikt heb. Om je wenkbrauwen wat strakker te maken zou je er nog voor kunnen kiezen om ze nog iets bij te werken met een wenkbrauwpotloodje, maar dat is in principe niet nodig. Aan het eind van de dag zitten je wenkies nog exact hetzelfde als hoe je ’s ochtends de deur uit bent gegaan. Ze zijn nog steeds mooi opgevuld en blijven inderdaad de hele dag in model.

Ik ben echt aangenaam verrast door dit product. In eerste instantie dacht ik dat de kleur veel te licht zou zijn voor mijn wenkbrauwen, maar dat bleek helemaal niet het geval. Het product zorgt ervoor dat mijn wenkbrauwen op een natuurlijke manier mooi vol lijken en de hele dag goed in model blijven zitten. Wat een top product en dat voor de prijs van € 3,49.

Wat voor soort product gebruik jij het liefste voor je wenkbrauwen?

 

liefs

Follow

One thought on “NYC SHOW TIME BROW STYLING GEL – 001 LIGHT/MEDIUM

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge