NOTITIEBOEKJES ACTION

Toen ik gisteren in de Action liep zag ik een hele collectie met nieuwe stationary liggen. Pennen, etui’s, notitieboekjes en clipboards met glitters en mooie grafische prints. Ik wist mezelf in te houden en rekende uiteindelijk twee notitieboekjes af. Benieuwd? Lees dan even verder.

Het eerste notitieboekje dat ik kocht is er een met een zachtroze stoffen kaft met een mooie gouden opdruk. Het is een A5 formaat, wat ik het liefste gebruik bij het maken van aantekeningen, en bevat 120 bladzijdes. Daarnaast zit er een handig touwtje in zodat je hem precies open kunt slaan waar je gebleven bent.

Aan de binnenkant vind je stevige gelinieerde bladzijdes met rechts bovenin de mogelijkheid om een datum in te vullen. Het notitieboekje voelt stevig aan, de stof is mooi geplakt, op een kleine vouw op de achterkant na, en voelt luxe aan. En dat voor een notitieboekje van € 1,99, ik ben onder de indruk! Naast deze roze variant waren er ook nog andere kleuren met andere opdrukken verkrijgbaar.

Ik was in eerste instantie van plan om maar één notitieboekje mee te nemen, maar toen ik dit notieboekje zag moest ik hem gewoon meenemen. Het is een notitieboekje volledig bedekt met roze glitters met daaroverheen een transparante coating zodat niet alles constant bezaaid ligt met glitters. Ook dit notitieboekje is een A5 formaat, is gelinieerd en heeft een handige bladwijzer.

De regelafstand in dit notitieboekje is wel wat groter dan het vorige notitieboekje, wat ik zelf fijner vind aangezien ik redelijk groot schrijf. Daarnaast heeft deze ook nog een elastieken band zodat je het boekje ook gemakkelijk mee kunt nemen, zonder dat hij in je tas open valt en al je bladzijdes verfrommeld worden. Misschien wat hysterisch met de roze glitters, maar ik houd ervan! En voor degene die niet zo van het roze zijn, hij is ook nog verkrijgbaar in een bronze en gouden uitvoering.

Ik ben erg blij met mij nieuwe notitieboekjes en kan voorlopig weer even vooruit. Beide zijn verkrijgbaar bij de Action voor € 1,99 per stuk, wat ik echt een koopje vind. Kijk hoe leuk ze zijn!

 

Heb jij de nieuwe stationary van de Action al gezien? Heb jij er wat van gekocht?

 

liefs

Follow

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge