Nieuwe collectie H&M Wishlist

De sale is alweer bijna helemaal voorbij en de nieuwe winterkleding komt weer in de winkels te hangen. Hoewel het vandaag niet echt weer was om over winterkleding na te denken, toch heb ik al veel leuke dingen gezien. Vooral bij de H&M zag ik weer erg leuke dingen die niet al te prijzig waren. Benieuwd naar mijn wishlist? Lees dan even verder.

Als eerste deze nepleren broek. Ik denk dat veel mensen hier niet zo van houden, maar het lijkt me echt leuk om te combineren. Bijvoorbeeld met een blouse zoals het model hier aanheeft of een trui, maar hier kom ik later op terug. €14,95.

Ik had het daarnet over het combineren met die leren broek. Mij lijkt het dan juist erg leuk om er iets van een wollen trui op te doen. Deze trui lijkt me erg leuk in combinatie met die leren broek. €19,95.

Dit jasje vind ik echt helemaal geweldig! Het is erg getailleerd en aan de onderkant loopt het weer uit. Een soort peplum idee. Om te combineren is het denk ik best lastig, omdat het er bij mij al gauw erg netjes uit ziet. €39,95.

Deze trui is lekker oversized en kan bijna als een jurkje gedragen worden. Met een kort zwart rokje eronder lijkt hij mij erg leuk. Ook de details op de schouders vind ik erg leuk! €24,95

De broek die dit model draagt vind ik ook heel mooi. Hij zit lekker strak wat betekent dat hij bij mij gewoon normaal zit en hopelijk eens blijft zitten, want broeken kopen is voor mij altijd een probleem. Ook vind ik die stiksels erop heel leuk. €29,95Dit jasje vind ik echt super mooi. Het jasje zelf is getailleerd en het opvallende eraan zijn de knopen. Voor de rest is het jasje redelijk basic. €39,95.

Als laatste heb ik nog twee paar schoenen die ik echt heel erg leuk vind. Als eerste deze mooie zwarte enkellaarsjes. Lekker basic, maar wel heel erg leuk. Als tweede deze mooie bruine laarzen. Het kettinkje op je hiel maakt deze laars helemaal af. De enkellaarsjes kosten €34.95 en de bruine laarzen €49,95.


Dit was mijn wishlist, wat zou jij qua kleding graag nog willen kopen?


 ~Liefs Sandra

8 thoughts on “Nieuwe collectie H&M Wishlist

  1. Mooie collectie, ik ben ook erg benieuwd naar de winteritems! Ga pas kijken als het echt kouder wordt anders koop ik veel te veel, terwijl het nu toch nog te warm om te dragen is 😉

  2. Er zitten leuke dingen bij, vooral de leren broek. Ik had twee jaar geleden bij H&M een leren broek gekocht die veel duurder was dan deze, maar die na een maand al gescheurd was… Dus ik ga even kijken voor deze!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge