NIEUWE CAMERA: CANON EOS 80D

Al een lange tijd twijfelde ik om een nieuwe camera te kopen. Uiteindelijk wist ik de Canon Eos 80D met flinke korting te bemachtigen tijdens de Media Markt BTW actie. Sindsdien heb ik hem vrijwel dagelijks gebruikt. Benieuwd hoe hij bevalt? Lees dan even verder.

Ik heb de camera nu alweer iets dan een weekje en ik heb hem al echt veel gebruikt. In de hand voelt hij veel meer als een ‘echte’ camera. Het handige vind ik het klapschermpje, waardoor je jezelf ook kunt zien. Dat is wel zo makkelijk wanneer je bijvoorbeeld lip swatches maakt. Daarnaast heeft deze camera veel meer punten waar hij op focust, waardoor het veel makkelijker is om foto’s te maken, hij focust sneller en maakt daardoor ook veel sneller foto’s. Er zitten zo ontzettend veel opties op deze camera dus ik ben nog wel van plan om een keer een cursus te gaan volgen, maar de camera heeft een flinke krater geslagen in mijn banksaldo, dus dat is iets voor later. De foto’s die deze camera maakt zijn ook prachtig!

Deze camera is zo’n goede investering! De kwaliteit van de foto’s zijn aanzienlijk verbeterd en de camera werkt ook gewoon zoveel fijner dan mijn oude. Ondanks dat ik in het begin twijfelde, weet ik nu zeker dat het een goede aankoop is en dat ik hier heel veel plezier aan ga beleven. Thanks mam en vriendjelief voor het aandringen om de camera toch te kopen! Voor de mensen die twijfelen om een nieuwe camera te kopen, doe het gewoon wanneer het gaat, want het is de investering zeker waard!

 

liefs

Follow

6 thoughts on “NIEUWE CAMERA: CANON EOS 80D

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge