NEW IN: NEP LEREN JASJE

jasje open

Al een hele tijd ben ik op zoek naar een leuk nep-leren jasje, maar vaak waren ze niet helemaal naar mijn smaak of vond ik ze veel te duur. Een aantal weken geleden ging ik met mijn vriend winkelen bij de Primark en kwam ik het perfecte jasje tegen. Toen ik bij de kassa kwam bleek hij ook nog eens flink afgeprijsd. Benieuwd? Lees dan even verder.

jasje dicht

details

achterkant 2

details 3

details 2

Het jasje dat ik kocht is een wat netter nep-leren jasje in een beetje een ‘viezige’ bruine kleur. Het jasje is getailleerd en heeft veel zilveren ritsen. Aan de onderkant zit ook nog een leuk gestikt patroontje. Het is een redelijk kort model dat je zowel open als dicht kunt dragen. Zelf vind ik hem open het leukste omdat dat wat stoerder is. Draag je hem dicht dan is het al gauw een redelijk net jasje, wat ook leuk kan zijn.

jasje

Dit jasje kocht ik bij de Primark en kostte origineel € 30,- maar toen ik eenmaal bij de kassa aankwam bleek hij nog maar € 14,- te zijn, wat echt geen geld is voor zo’n leuk jasje. Ik ben erg blij met deze vondst en zal er deze zomer nog veel plezier van hebben!

Wat is jouw beste koop tot nu toe?

 

liefs

Follow

2 thoughts on “NEW IN: NEP LEREN JASJE

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge