NEW IN: JETTE BIKINI

De zomer is weer aangebroken en dat betekent dat het hoog tijd was om mijn collectie bikini’s aan te vullen. Niet dat ik er nog geen had, integendeel, maar ik wilde dit keer graag een kwalitatief hoogwaardig exemplaar, wat echt mooi aansluit en me een zelfverzekerd gevoel geeft. Ik bestelde een prachtige zwart-wit gestreepte bikini op LASCANA. Benieuwd? Lees dan even verder.

De bikini die ik bestelde is van het merk Jette wat ik zelf nog niet kende. Toen ik de bikini in de webshop voorbij zag komen wist ik dat dat dé bikini zou zijn. De bikini is gemaakt van een zachte geribbelde stof in een zwart-wit gestreept patroon. Het bikinibroekje sluit mooi aan en heeft een zijkant met drie smalle bandjes, wat er prachtig uitziet. De bikinitop bevat beugels en gevulde cups die een licht push-up effect geeft.

De bikini voelt fijn en kwalitatief hoogwaardig aan, zit prettig en staat erg mooi. Het is misschien een kleine investering, met de € 69,00 die deze bikini kost, maar dat is het wat mij betreft zeker waard! Ik ben erg blij met mijn nieuwe aanwinst en zal hem komende periode zeker vaak dragen!

Wat is jouw favoriete aanwinst deze zomer?
 

liefs

Follow

One thought on “NEW IN: JETTE BIKINI

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge