NEW IN: GUESS PORTEMONNEE BOBBI

guess-portemonnee

Portemonnees gebruik ik altijd net zolang totdat ze helemaal versleten zijn. Iets meer dan een jaar geleden kocht ik in Parijs een leuke portemonnee voor een klein prijsje. Hij was prachtig, maar wit en tja, dat blijft bij mij dus niet meer wit. Hij zat vol koffievlekken, ik drink niet eens koffie, en zag er echt smoezelig uit. Hoog tijd dus om deze portemonnee te vervangen. Ik bestelde een prachtig donkerblauw exemplaar van Guess. Benieuwd? Lees dan even verder.

portemonee

De portemonnee zat goed verpakt in een luxe rood met zwart doosje. Ik koos voor een donkerblauw exemplaar, maar deze portemonnee is ook  in heel veel andere kleurtjes verkrijgbaar. Dit is het Bobbi model, een groot formaat waar lekker veel in past. Dit model heeft een grote rits aan de bovenkant wat ervoor zorgt dat je in een oogopslag kunt zien wat er in je portemonnee zit, wanneer je hem openritst.

portemonee-guess-bobbi

Voor mij is dit de eerste wat duurdere portemonnee, maar eerlijk is eerlijk, je merkt absoluut het verschil. Hij voelt stevig aan, is van mooi materiaal gemaakt en op de afwerking is niks aan te merken. Aan de voor en achterkant zit een vakje waar je gemakkelijk je boodschappenlijstje of iets dergelijks in kwijt kunt.

inhoud-portemonnee

Wanneer je de portemonnee openritst zie je een overvloed aan ruimte. Er zitten meer dan genoeg vakjes voor pasjes en andere vakjes in om je portemonnee zo in te delen als jij prettig vindt. Zelfs mijn telefoon past er perfect in, zonder dat de portemonnee helemaal vervormt en dat terwijl ik een hele grote telefoon heb.

guess-portemonnee

De portemonnee heeft ook een handig lusje waar je je hand doorheen kunt steken. Wanneer je dit niet fijn vindt kun je hem gemakkelijk losmaken, maar zelf vind ik het toch wel erg handig. Ik heb niet altijd zin om een tas mee te nemen, als ik boodschappen ga doen of naar de stad ga, maar dan is het wel fijn dat je je portemonnee stevig beet kunt houden. Het is een beetje vergelijkbaar met een clutch.

Ik ben erg blij met mijn nieuwe portemonnee. Het is de Bobbi portemonnee van Guess en is lekker groot waardoor mijn telefoon er zelfs ook in past. Ik vind hem prachtig! Deze portemonnee is o.a. verkrijgbaar bij OTTO voor € 59,00.

Heb jij liever een grote of een kleine portemonnee?

 

liefs

Follow

5 thoughts on “NEW IN: GUESS PORTEMONNEE BOBBI

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge