NEW IN: FOTOFABRIEK JAARKALENDER 2017

kalender

Een poosje geleden kreeg ik van Fotofabriek een mailtje of ik een jaarkalender van hun zou willen samenstellen. Daar kan ik natuurlijk geen nee tegen zeggen! Ik ben meerdere middagen achter mijn computer gekropen en heb een kalender voor 2017 samengesteld bomvol leuke foto’s en quotes. Benieuwd? Lees dan even verder.

kalender-juli

Ik koos ervoor om een jaarkalender samen te stellen. In deze kalender zie je per maand een overzicht van alle dagen inclusief weeknummers, wat ik zelf altijd erg handig vind. Ook kun je belangrijke data alvast invullen. Dit heb ik zelf niet gedaan omdat ik hem wilde gebruiken voor mijn blog en elke keer een dag wil afstrepen wanneer ik het artikel voor die dag klaar heb. Dat was in ieder geval het idee, maar daar ben ik nu niet zo zeker meer van, omdat dat misschien een beetje zonde is.

kalender-augustus

De jaarkalender kun je helemaal invullen hoe je het zelf wilt. Je kunt foto’s, teksten en leuke plaatjes toevoegen. Ook de achtergrondkleur kun je veranderen. Je kunt ervoor kiezen om een software te downloaden of door middel van een Online Editor je kalender samen te stellen. Zelf heb ik gekozen voor de Online Editor, maar met de software kun je gebruik maken van uitgebreidere opties en kun je ook offline aan je product werken. Je hoeft je kalender niet in een keer af te maken. Jouw ontwerp blijft standaard 100 dagen bewaard, dus je kunt hem op je gemakje aanvullen en aanpassen.

kalender-maart

Maandag aan het eind van de dag bestelde ik mijn jaarkalender, dinsdag kreeg ik een verzendbevestiging en woensdag lag de kalender al op de deurmat. Wat een service zeg, zo snel heb ik het nog nooit meegemaakt! Ik was erg benieuwd naar het eindresultaat en kon dan ook niet wachten om hem uit te pakken. De kalender zat erg goed ingepakt en het plastic waar de kalender in was verpakt was ook nog eens vastgemaakt aan de doos, waardoor hij tijdens verzending niet zou schuiven en beschadigen.

kalender-december

Het eindresultaat is echt prachtig! De kleuren zijn mooi, de foto’s zijn scherp en helder en de ringband en het haakje zijn stevig. Ik ben echt positief verrast door de kwaliteit van deze kalender. Het papier is vele malen dikker en steviger dan ik had verwacht en is erg glad waardoor de opdruk nog mooier uitkomt.

Zoals je misschien wel merkt ben ik echt heel enthousiast over de kwaliteit en het eindresultaat van de jaarkalender van Fotofabriek. Mijn moeder vond de kalender zo leuk dat ze zelf ook gelijk aan de slag is gegaan en een leuke verjaardagskalender heeft besteld. Ook jij kunt gemakkelijk je eigen gepersonaliseerde kalender maken voor maar € 14,99.

Laat jij regelmatig je favoriete foto’s afdrukken?

 

liefs

Follow

3 thoughts on “NEW IN: FOTOFABRIEK JAARKALENDER 2017

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge