NEW IN: FOTO OP HOUT

Tegenwoordig zijn er veel verschillende materialen, naast canvas, waar je je foto op kunt laten drukken. Hout is daar een van en heeft een stoerdere en tegelijkertijd ook luxere uitstraling dan een canvas schilderijtje. Onlangs werd ik benaderd door FotoOpHout met de vraag of ik een foto op hout wilde laten drukken. Daar hoefde ik uiteraard niet lang over na te denken en wist gelijk welke foto ik wilde gebruiken. Benieuwd? Lees dan even verder.

FotoOpHout is een dochterbedrijf van FotoCadeau en zijn gespecialiseerd in het hoogwaardig printen van foto’s op verschillende soorten hout zoals vurenhout, ayoushout, multiplex en steigerhout.

Ik wist vrijwel gelijk dat ik een vakantiefoto wilde laten drukken op hout. Zelf koos ik voor vurenhout met een whitewash eroverheen, waardoor de kleuren van de foto nog beter tot zijn recht komen. Dit schilderij heeft het formaat 60×40, maar vrijwel elke maat is mogelijk. Daarnaast kan je er ook nog voor kiezen om de plankjes horizontaal of verticaal te plaatsen. Zelf koos ik voor horizontaal, omdat ik dat het beste vond passen bij mijn foto.

Gedurende het productieproces word je goed op de hoogte gehouden wanneer het product geproduceerd en verzonden wordt. Een weekje na mijn bestelling ontving ik het schilderij al per post, wat ik zelf erg snel vind voor zo’n gepersonaliseerd item.

Toen ik het schilderij voor het eerst zag verbaasde het me dat de foto zo scherp op het hout gedrukt kan worden. De kleuren zijn heel helder, mede dankzij de whitewash. Toch zie je de houtnerf er nog licht doorheen en samen met de afzonderlijke plankjes zorgt het voor een stoer geheel. Het eindresultaat is echt prachtig en dit schilderij gaat zeker een mooi plekje krijgen op mijn kamer!

 

liefs

Follow

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge