New In: Essence Gel Nails at Home

Een tijdje geleden werd het merk SensatioNail bekend. Helaas is deze starter kit redelijk prijzig namelijk €70,00. Het leek me erg leuk, maar het geld wilde ik er niet voor neertellen. Toen er één persbericht kwam dat Essence ook met zo’n set kwam was ik dolbij. Essence is namelijk altijd budget dus de prijzen hiervan konden ook niet al te hoog zijn.


Ik dacht dat de Gel Nails at Home pas vanaf september in de winkels zouden liggen, maar toen ik afgelopen zaterdag in de Kruidvat kwam zag ik tot mijn grote verbazing dat het al in de schappen lag. Ik kon me natuurlijk niet inhouden en nam de producten mee. De starter kit van Essence zag ik helaas niet en heb de producten los meegenomen. Ik ben de primer en de cleanser vergeten, maar die ga ik binnenkort nog even halen.

Het duurste van de totale set is de led-lamp deze kost €29,99. Dit valt echt reuze mee aangezien die van SentatioNails het dubbele kost. Ik denk ook dat de lamp het lastigste is om aan te komen. In het Kruidvat finiaal waar ik was (Breda) stonden namelijk maar vier lampen in het schap.

De basis voor onder de gelnagels is de primer. Deze heb ik dus nog niet en moet ik nog aanschaffen.

Je begint met een basis van een laagje gel. Dan laat je hem 1 minuut drogen onder de lamp. Daarna lak je je nagels gewoon in de kleur die jij wilt. Deze laat je gewoon opdrogen net zoals je normaal je nagellak laat drogen. Als laatste breng je de top laag met gel aan en laat je hem weer 1 minuut drogen onder de lamp. Beide lakjes kosten €2,99.

Ik ga alle producten rustig testen en dan komt er zeker een review van online.

Heb jij de gel nagels van Essence al in de winkel zien liggen? Zo ja, zet dat even de plaats erbij. Misschien dat andere daar ook iets aan hebben.
~Liefs Sandra

One thought on “New In: Essence Gel Nails at Home

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge