NEW IN: CALVIN KLEIN UNDERWEAR

Normaal gesproken schrijf ik niet uitgebreid over ondergoed, maar sinds kort heb ik het ondergoed van Calvin Klein ontdekt dat ik zo fijn vind dat ik het graag met jullie wil delen. Meiden onder elkaar moet kunnen toch? Benieuwd? Lees dan even verder.

Regelmatig heb je van die hypes die voor je gevoel zomaar uit de lucht komen vallen en waarmee opeens iedereen uit het niets mee loopt. Dat had ik met het ondergoed van Calvin Klein. Opeens leek iedereen het in zijn kast te hebben liggen en overal op Instagram zag ik het voorbij komen.

Toen ik een weekendje weg was en we gingen shoppen in de Outlet in Roermond kon ik het niet laten ook even in de Calvin Klein Underwear Store te kijken. Het was een heel klein winkeltje dat bomvol stond met mensen die ook aan het rondkijken waren.

Zelf wilde ik graag de string met dunne band en met mij waren daar nog veel meer mensen naar op zoek. Ik had geluk want ik wist de laatste drie in de maat S te bemachtigen. Daarnaast kocht ik ook nog de bijpassende sportbh. Zelf gebruik ik deze bh om in te slapen en om thuis mee te lopen wanneer ik een dagje vrij ben. En wauw, beide items zitten echt zo onwijs lekker! Ze komen net uit de was en dan heb ik ze gelijk weer aan en dat zegt toch wel wat als je een hele mand vol ondergoed hebt liggen.

Wat is Calvin Klein Underwear fijn zeg. Het zit erg lekker en staat daarnaast ook mooi. Ik ben zo tevreden over dit ondergoed dat ik gelijk nog een bestelling geplaatst heb van maar liefst zes stuks. Zelf kocht ik deze items in de Outlet in Roermond waar ik € 21,00 voor de sportbh en € 13,00 per string betaalde.

Wat is jouw favoriete merk qua ondergoed?

 

liefs

Follow

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge