NEW IN: APPLE IPOD SHUFFLE

Muziek tijdens het hardlopen is iets waar ik niet zonder kan. Een armband met daarin mijn telefoon vind ik niet fijn en dus gebruik ik al sinds ik begonnen ben met hardlopen een mp3 speler zonder schermpje die je gemakkelijk aan je kleding kunt klikken. Nu was dat ding al bijna 10 jaar oud en was echt ‘op’. Ik kocht dan ook de ‘originele’ variant van Apple, de Ipod Shuffle, net voordat Apple besloot te stoppen met de productie hiervan. Benieuwd hoe deze bevalt? Lees dan even verder.

Ik ging na lang twijfelen voor de zwarte variant van de Ipod Shuffle, maar hij is ook nog verkrijgbaar in het roze, goud en blauw. Het voordeel van deze Ipod is dat hij heel klein en handzaam is en dat je hem gemakkelijk aan je kleding kunt klemmen, ideaal voor tijdens het sporten. Je voelt hem niet zitten doordat hij zo licht is en toch kun je tijdens je training naar je favoriete muziek luisteren. De batterij gaat zo’n 15 uur mee wat top is, zo hoef je niet elke keer op te letten dat je hem na het sporten aan de oplader hangt. De Ipod heeft een geheugen van 2GB wat meer dan genoeg is om gedurende je training constant nieuwe muziek te luisteren.

De Ipod is gemakkelijk te bedienen. Wanneer je hem aanzet kan je kiezen om de nummers op volgorde af te spelen of om ze op willekeurige volgorde af te spelen. Daarnaast bevat het de zogenoemde ‘VoiceOver-knop’ waarmee je gemakkelijk kunt horen hoe vol je batterij nog is, welk liedje je nu aan het luisteren bent, maar ook welke er nog in je afspeellijst staan.

De verpakking bevat, naast de Ipod, een setje oordopjes en een kabeltje waarmee je hem via je laptop kunt opladen. Zelf gebruik ik de oordopjes van Apple niet omdat ik deze niet zo fijn vind en ik niet meer kan zonder mijn Beats oordopjes.

Het belangrijkste is uiteraard hoe het geluid is. Ik kan je vertellen dat het geluid prachtig is. Zelf had ik niet verwacht dat de kwaliteit van het geluid zou verbeteren, maar uit dit kleine apparaatje komt een geluid dat velen malen beter is dan het geluid uit mijn vorige mp3-speler.

Ik ben erg blij met mijn nieuwe aankoop. Hij werkt perfect, je voelt hem niet zitten tijdens het sporten en het geluid dat hij produceert is erg mooi. Mocht je ook nog een Ipod Shuffle willen dan zou ik als ik jou was snel zijn. Apple is namelijk sinds een paar maanden gestopt met het produceren van deze apparaatjes. De winkelvoorraad is dus het enige wat er nog is. Garantie krijg je wel gewoon, dus daar hoef je je geen zorgen om te maken. Ik kocht dit zwarte exemplaar bij Mediamarkt voor € 54,00.

Luister jij muziek tijdens het sporten? Van wat voor soort apparaat maak jij gebruik?
 

liefs

Follow

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge