NEW IN: ADIDAS SUPERSTAR PURPLE

adidas superstar pink

Mijn zoektocht naar een paar leuke sneakers begon een hele tijd geleden al. Ik heb eerder ook al een artikel geschreven over schoenen die ik binnen kreeg, maar heb ze uiteindelijk toch teruggestuurd omdat ik ze niet geweldig vond. Na een lange zoektocht heb ik eindelijk een paar gave sneakers gevonden. Benieuwd? Lees dan even verder.

Ik was de hele tijd al aan het kijken naar een paar nieuwe Adidasjes. Mijn vorige, die ik nog steeds draag en inmiddels al bijna 6! jaar oud zijn, waren nu echt wel aan vervanging toe. Elke keer als ik een paar leuke sneakers vond waren ze altijd uitverkocht en kwamen ze ook niet meer terug. Ik had de hoop een beetje opgegeven toen ik opeens een mailtje kreeg. Blijkbaar had ik me bij een site aangemeld om een mailtje te krijgen wanneer ze weer beschikbaar waren. Ik bestelde zonder na te denken de sneakers gelijk en dit keer was ik wel op tijd!

adidas superstar

Superstar adidas pink

Het zijn uiteindelijk witte sneakers met roze/paarse accenten geworden. De kleurencombinatie vind ik zelf echt onwijs leuk. Het is een combinatie die ik zelf nog bijna niet ben tegen gekomen. En guess what? Ze waren ook nog eens 20 euro goedkoper dan de ‘standaard’ Adidas Superstars omdat deze blijkbaar behoorden tot de kindercollectie en dat terwijl ik gewoon maat 38 heb. Ik vind het helemaal prima, aangezien er helemaal geen verschil zit met de volwassen collectie.

Adidas superstar pink,

Ik ben onwijs blij met deze nieuwe sneakers. Ze zitten erg lekker en vind de roze/paarse kleur echt gaaf! Deze sneakers kocht ik bij Stylefile voor € 69,90. Een outfit met deze pareltjes komt er uiteraard aan!

Wat voor schoenen heb jij gekocht voor komende zomer?

 

liefs

Follow

One thought on “NEW IN: ADIDAS SUPERSTAR PURPLE

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge