NEW IN: 2 PAAR SHABBIES ENKELLAARSJES

De gaten vielen in mijn Nikes en ook mijn enkellaarsjes zagen er niet meer uit. Soms heb je dat opeens vrijwel al je schoenen ‘op’ zijn en dat je maar geen leuke andere schoenen kon vinden. Maandenlang kon ik maar geen leuke schoenen vinden, totdat ik in Bataviastad Fashion Outlet maar liefst twee paar leuke schoenen vond, welke ik allebei meenam. Benieuwd? Lees dan even verder.

Ik kocht twee paar enkellaarsjes die ik beide wist te scoren in de Shabbies winkel. Ik ben echt dol op Shabbies en vooral op de lange laarzen, maar helaas zijn die te breed voor mijn kuiten. Toen mijn oog viel op een paar enkellaarsjes die daarna ook nog eens heerlijk bleken te zitten was ik verkocht. Nog geen vijf minuten later herhaalde hetzelfde ritueel zich nog eens, waarna ik de winkel uitstapte met twee paar prachtige enkellaarsjes, die heerlijk zitten en ook nog eens mega afgeprijsd waren.

Het eerste paar is een grijze enkellaars met schubben, een donkerbruine gelaagde zool en een stevige hak die een prima hoogte heeft. Vooral het kleurverloop en de schubben vind ik prachtig. Daarnaast zitten deze schoenen echt heerlijk, de zool van deze schoenen is zo zacht! Er was flinke sale in de gehele outlet en deze schoenen waren dan ook afgeprijsd van € 239,95 naar € 79,50, wat ik echt een hele goede deal vond!

Het tweede paar enkellaarsjes lijkt heel veel op een paar van Van Haren dat ik in mijn kast heb staan, maar die echt op beginnen te raken en niet lekker zitten. Het is een egaal cognackleurige laars met een grote blokhak en wederom een gelaagde zool en heeft wat kleurverloop bij de neus en hiel. De schoen is gemaakt van zacht soepel leer en ook deze voelen aan alsof je op wolkjes loopt. Deze laars was niet zoveel afgeprijsd als de andere enkellaars, maar alsnog vond ik € 155,00 (originele prijs € 229,95) een goede prijs voor dit paar laarsjes.

Met beide paar enkellaarsjes ben ik enorm blij! Ik vind ze prachtig en ze lopen heerlijk. En eerlijk is eerlijk, je merkt aan alles dat het kwalitatief hoogwaardige schoenen zijn waar je, waarschijnlijk, heel lang mee zult doen. Daarnaast vind ik € 234,50 voor twee paar Shabbies enkellaarsjes een hele goede deal!

Wat heb jij onlangs in de sale gekocht?
 

liefs

Follow

One thought on “NEW IN: 2 PAAR SHABBIES ENKELLAARSJES

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge