NAGELLAK VAN DE AFGELOPEN WEKEN – KORAALROZE

nagellak 2

Ik ben echt dol op felle kleurtjes nagellak en ik draag dan ook het liefste alleen maar felle nagellak. Toch beperk ik dat altijd tot de periode waarin het lekker weer is. In de winter draag ik liever donkere kleurtjes, omdat ik dat toch wat beter vind passen bij de donkere kleding die ik dan veel draag. Nu het zonnetje weer wat meer schijnt was het hoog tijd om weer een fel lakje te dragen. Ik koos voor een fel koraalroze lakje die ik inmiddels alweer een week of twee draag. Benieuwd? Lees dan even verder.

sinfulcolors

Het lakje dat ik gekozen heb is een lakje van Sinful Colors in de kleur 108 Thimbleberry. Het is een heel fel koraalroze kleurtje dat naar oranje neigt als het wat donkerder wordt. Ik vind het een heerlijk zomers kleurtje en heb hem afgelopen weken dan ook meerdere malen opnieuw aangebracht en ik kan wel voorspellen dat dit de hele zomer een grote favoriet zal zijn.

nagellak 2

Het merk Sinful Colors heeft veel felle nagellakjes en aangezien ik nog maar twee felle lakjes voor de zomer heb ga ik zeker nog even op zoek naar een paar leuke nieuwe lakjes voor de zomer. Laat suggesties zeker even achter in een reactie!

Draag jij in de zomer ook veel felle lakjes?

 

liefs

Follow

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge