NAGELLAK OPI: Malaga Whine & Bubble Bath

Aviary Photo_130921699652900466

Met kerstmis doe ik mijn make-up altijd uitbundig, maar wil ik mijn nagels klassiek houden. Toen ik onlangs bij T.K. Maxx aan het winkelen was kwam ik een setje van OPI tegen met twee prachtige klassieke kleurtjes nagellak voor een klein prijsje. Benieuwd? Lees dan even verder.

Malaga Whine

opi malaga whine

malaga whine opi swatches
V.l.n.r. 1 laagje, 2 jaagjes, 3 laagjes, 3 laagjes

Malaga Whine is een prachtig klassiek rode kleurtje. Het is een nagellak die redelijk eenvoudig denkt en een stukje donkerder is in het echt dan op de foto. Wel is een foutje bij dit kleurtje lastig te corrigeren waardoor het op foto’s al gauw een kliederboel lijkt, gelukkig is dat in het echt niet het geval. Een prachig chique kleurtje perfect voor de feestdagen.

Bubble Bath

Aviary Photo_130952079242700952

Aviary Photo_130952082579351939
V.l.n.r. 3 laagjes, 3 laagjes, 2 laagjes, 1 laagje

Normaal gesproken heb ik een hekel aan huidskleurige nagellakjes, maar Bubble Bath heeft mijn hart gestolen. Het is een melkroze kleurtje dat gemakkelijk aanbrengt en je nagels eruit laat zien als gelnagels. Persoonlijk vind ik het kleurtje het mooiste als hij helemaal dekkend is. Bubble Bath is een kleurtje dat overal bij past en je nagels er naturel en verzorgd uit laat zien.

Beide kleuren zijn echt prachtig! De rode lijkt op de foto een beetje een kliederboel, maar daar is in het echt niets van terug te zien. Het is een mooi klassiek donkerrood kleurtje. De zachtroze nagellak is een perfect natuurlijk kleurtje dat je nagels laat lijken op nepnagels. Beide kleuren kocht ik in een setje bij T.K. Maxx voor € 12,99.

 

liefs

Follow

2 thoughts on “NAGELLAK OPI: Malaga Whine & Bubble Bath

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge