NAGELLAK MISS SPORTY CLUBBING COLOR 190

nagellak miss sporty

In mijn nagellakcollectie zit niet zoveel variatie qua kleurtjes. Het zijn toch vooral roze en rode lakjes, omdat dat de kleurtjes zijn die ik vaak draag. Toch was ik even toe aan een ander kleurtje. Ik ging naar de winkel en kwam terug met een prachtig lavendel kleurig lakje van Miss Sporty. Benieuwd? Lees dan even verder.

miss sporty nagellak swatches

Miss Sporty is een van de weinige budget merken die een lavendelkleurig lakje in hun collectie heeft zitten. Ik heb zelf nog nooit een lakje van Miss Sporty gehad en was dan ook erg benieuwd naar het resultaat. Het lakje brengt makkelijk aan en is redelijk snel droog. Wel dekt hij niet altijd even gelijkmatig, wat ik wel jammer vind. Met twee laagjes is het lakje redelijk dekkend, maar dus niet overal. (Sorry voor de droge nagelriemen, maar hoeveel handcrème ik er ook opsmeer ze blijven er zo uitzien…) Ook vult hij helaas de streepjes/groefjes in mijn nagel niet op wat ervoor zorgt dat mijn nagel er niet perfect egaal uitziet. Jammer, want de kleur is zo leuk!

miss sporty swathes

Het kleurtje zelf vind ik wel echt prachtig en daardoor zal ik hem ook vaker gaan dragen, maar ik vind het toch wel jammer dat de dekking niet helemaal goed is. Miss Sporty wordt o.a. verkocht bij de Etos. Dit lakje kocht ik voor € 1,99.

Welke kleur nagellak draag jij het meeste in de zomer?

 

liefs

Follow

3 thoughts on “NAGELLAK MISS SPORTY CLUBBING COLOR 190

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge