MISS SPORTY MY BFF LIPSTICK – 104 MY DELICATE NUDE

Lipsticks, ik ben er dol op! Het liefste gebruik ik de goed gepigmenteerde budgetvariant, waardoor je voor niet al teveel geld heel veel mooie kleurtjes aan je stash kunt toevoegen. Ik ontving deze prachtige oudroze lipstick van Miss Sporty, die ik nog niet eerder heb geprobeerd. Benieuwd naar de swatches? Lees dan even verder.

De lipstick zit verpakt in een mooie zilveren huls die er oprecht echt heel goed uit ziet en stevig aanvoelt. De zoete fruitige geur van deze lipstick is subtiel aanwezig en erg lekker.

De lipstick glijdt gemakkelijk over je lippen en laat een mooie roze zomerse kleur achter op je lippen. Op je lippen is de kleur een stuk feller roze dan in de verpakking lijkt. Echt nude, zoals de naam zegt, is hij niet, maar dat is ook niet erg. Het is een heerlijk zomers kleurtje dat fijn aanvoelt op je lippen en zeker een aantal uur goed blijft zitten.

Ik ben echt onder de indruk van deze lipstick. Hij voelt prettig aan op je lippen, blijft goed zitten en is daarnaast ook nog eens goed gepigmenteerd. Ik heb de gehele collectie bekeken en die bevat nog veel meer prachtige kleuren, die hoog waarschijnlijk deze zomer aan mijn stash zijn toegevoegd!

Wat zijn jouw favoriete budget lipsticks?

 

liefs

Follow

4 thoughts on “MISS SPORTY MY BFF LIPSTICK – 104 MY DELICATE NUDE

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge