MIRROR EFFECT CHROME NAGELLAK LULAA

Overal op Instagram kom je de meest mooie nagelcreaties tegen. Vooral het spiegelende effect zie je de laatste tijd veel voorbij komen. Ik ontving een setje waarmee je dit prachtige spiegelende effect gemakkelijk zelf kunt creëren. Benieuwd naar het resultaat? Lees dan even verder.

Het setje bevat twee lakjes. De doorzichtige is de basecoat, die er samen met het andere lakje voor zorgen dat het spiegelende effect ontstaat. Het andere flesje bevat de spiegelende zilveren kleur, welke heel erg vloeibaar is. Om het effect te krijgen moet je eerst een laagje van de basecoat aanbrengen, deze op laten drogen en vervolgens de zilveren kleur eroverheen aanbrengen.

Het klinkt heel simpel en dat is het ook. Zodra de zilveren kleur in aanraking komt met de basecoat, ontstaat er een reactie waardoor de zilveren kleur verandert in een soort chrome effect. Opzich heel gaaf, als de uitvoering wat beter zou zijn geweest. Doordat de grijze kleur zo dun is loopt het overal heen en laat het ook alle groefjes en oneffenheden in je nagel zien. Daarnaast ontstaan er gekke doffe plekken op je nagel, waardoor het geheel er slordig en rommelig uitziet.

Het idee is heel leuk, maar helaas is het resultaat niet zoals bovenstaande foto die op de website wordt weergegeven. Het ziet er bij mij absoluut niet zo mooi uit. Daarnaast wordt het een beetje een kliederboel doordat de zilveren lak zo vloeibaar is dat het in al je nagelriemen loopt. Jammer, het had zo leuk kunnen zijn, helaas is dit wat mij betreft niet voor herhaling vatbaar. Deze set is verkrijgbaar in de webshop van ToSave.nl voor € 2,33.

 

liefs

Follow

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge