MIJN ZOEKTOCHT NAAR DÉ TOMMY HILFIGER TRUI

Alweer een paar maanden geleden was ik met mijn vriend in Amsterdam toen we een kijkje namen in de Tommy Hilfiger winkel. Daar lag de welbekende dames sweater met vlag. Ik zei nog tegen mijn vriend dat ik die trui zo leuk vond.  Uiteraard twijfelde ik, mede door het prijskaartje van € 130,00, en ik besloot er nog even over na te denken en hem later te bestellen. Benieuwd hoe dit afliep? Lees dan even verder.

Eenmaal thuis had ik mezelf ervan overtuigd dat ik best eens wat leuks voor mezelf mag kopen en ik besloot hem te bestellen. Er was alleen een ding waar ik geen rekening mee had gehouden en dat was dat die trui zo’n hype was dat hij echt overal uitverkocht was… Aangezien ik hem in de winkel had zien liggen, ging ik ervanuit dat hij gemakkelijk te verkrijgen was. Verkeerd gedacht dus. Helaas is Amsterdam niet om de hoek en kon ik niet even terug om hem alsnog te kopen.

Elke keer als ik in de weken/maanden daarna een Tommy Hilfiger winkel tegen kwam nam ik een kijkje of ik de trui misschien nog kon vinden, maar helaas ook daar kwam ik hem niet tegen. Tot ik in de laatste winkel een vriendelijke medewerkster sprak die zei dat de truien eind april weer verkrijgbaar waren in de webshop. Ik sprong een gat in de lucht en checkte elke ochtend en avond of de trui al in de webshop stond.

Vorige week woensdag was het eindelijk zover en kwam ik de nieuwe Demin collectie tegen in de we shop. Als eerste gooide ik, uiteraard, de grijze trui met vlag in mijn winkelmandje. Voor de zekerheid bestelde ik ook nog een maatje kleiner dan de maat S die ik normaal heb. Daarnaast zag ik nog een leuk T-shirt. Ik was helemaal in mijn nopjes en rekende mijn buit af.

Na een paar dagen wachten kwam gisteren dan eindelijk de trui binnen waar ik zolang op had gewacht, weliswaar met een paar uur vertraging. Ik opende de verpakking en begon gelijk met passen. Als eerste paste ik de kleinste trui, maat XS. Ik begin altijd met de kleinste maat, ik weet ook niet wat dat is. Helaas zag ik toen ik de trui uit de verpakking haalde al dat hij er best wel groot uit zag en aan was dat niet anders. Een trui hoeft van mij niet nauwsluitend te zijn, maar een beetje vorm hoort er wel in te zitten en wanneer je de foto’s ziet, is ook duidelijk te zien dat de trui echt heel groot is, bijna alsof ik een trui van mijn vriend uit de kast heb gepakt. Ik baalde echt enorm, want de trui zit wel erg lekker en ik vind hem echt heel leuk. Helaas is momenteel maat XXS uitverkocht en duim ik dus maar verder in de hoop dat ik die nog kan bemachtigen. Het T-shirt is trouwens ook aan de ruime kant, maar kan wel, dus die houd ik wel.

Ik baal echt dat de trui voor mij veel te groot is en vind het gek dat de maten totaal niet overeenkomen met de ‘normale’ maten. Maat XS zou ik zelf inschatten als een ‘normale’ maat L. Je houdt er altijd rekening mee dat een item wat groter of kleiner kan uitvallen, daarom dat ik ook twee maten had besteld, maar helaas. Misschien is mijn liefde voor deze trui toch niet “meant to be”.

Weet jij toevallig waar deze trui nog wel in maat XXS verkrijgbaar is?

 

liefs

Follow

3 thoughts on “MIJN ZOEKTOCHT NAAR DÉ TOMMY HILFIGER TRUI

  1. Jeetje wat een lastig klusje zeg! Vervelend dat die in de juiste maat uitverkocht is.
    Misschien kan je je inschrijven dat je een mailtje krijgt wanneer die weer op voorraad is?
    Liefs,
    Evelien

  2. Hey, ik ben ook al super lang op zoek naar de grijze tommy jeans sweater maar hij is zoals je al zei overal uitverkocht. Mijn vraag was of jij die maat xs nog hebt of al terug gestuurd hebt?! Want ik zou hem anders graag van je over willen nemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge