Mijn nagels met carnaval

Zoals jullie in een vorig artikel hebben kunnen lezen heb ik carnaval gevierd. Ik heb mijn carnavalsoutfit al laten zien in dit artikel. Maar bij een leuk rood jurkje & mooie smokey make-up horen natuurlijk ook opvallende nagels. Ik had aanvankelijk hele gave gouden glimmende nagels besteld, maar toen ik ze wilde gebruiken waren ze veel te groot en kon ik er jammer genoeg niks mee. Tijd om iets anders te kopen had ik niet dus toverde ik mijn Action nepnagels uit de kast. Benieuwd hoe mijn nagels eruit zagen? Lees dan even verder.

Ik moest dus een noodoplossing bedenken. Ik pakte mijn nepnagels van de Action (De standaard nepnagels met die French Manicure), heb die op maat geknipt en uiteindelijk rood gelakt. De foto’s zijn een beetje onduidelijk en de French Manicure zie je hierop echt heel duidelijk. In het echt zag je deze echt helemaal niet meer omdat ik 3 laagjes rode nagellak heb aangebracht. Omdat ik toch even wilde laten zien hoe mijn nagels eruit zagen heb ik een lamp op mijn nagels moeten richten waardoor je de French Manicure er best goed doorheen zag.

Zo zijn mijn nagels uiteindelijk geworden. Ik heb ze rood gelakt met een nagellakje van Catrice namelijk kleur 060 Bloody Mary To Go. Dit vond ik toch net iets leuker eruit zien dan dat ik mijn eigen nagels rood lakte, want mijn nagels zien er niet zo mooi uit en zijn zeker niet zo lang.
Hoe zagen jullie nagels eruit met carnaval?~Liefs Sandra

18 thoughts on “Mijn nagels met carnaval

  1. Heel mooi πŸ™‚ met carnaval doe ik zelf geen nepnagels op, ik ken mezelf rond die tijd van het jaar. Die nagels blijven er bij mij nog geen dag op zitten haha of beter gezegd nog geen avond
    x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge