MEN’S OUTFIT: STRIPES

foto 1

Mijn vriend gaat regelmatig met mij op pad om outfitfoto’s te maken. Toen hij even niet oplette en de haven in stond te kijken maakte ik stiekem een foto van hem. Hoe perfect staat hij erbij? In plaats van een outfit van mij dit keer dus een mannenoutfit. Benieuwd? Lees dan even verder.

Broek: Chasin

Shirt: Jack & Jones

Schoenen: Nike

Dit is een van mijn favorieten outfits van hem. Mijn vriend droeg eerst altijd redelijk rechte broeken, maar ik heb hem kunnen overhalen om een wat meer skinny model te dragen en na even wennen vind hij het nu ook een stuk beter. De wat smallere broekspijpen doen erg veel voor je figuur en zorgen voor een mooie sexy slanke lijn. Het is een wat stoerdere lichte jeans met white wash effect. Hierop draagt hij een gestreept shirt, wat door de streepjes in de breedte zorgt voor een wat breder torso en mooi afsteekt op de lichte jeans. Onder deze outfit draagt hij een paar stoere sneakers van Nike, maar die zijn helaas bijna niet te zien. Een heerlijke stoere mannenoutfit!

Zouden jullie het leuk vinden om vaker mannenoutfits voorbij te zien komen? Wie weet kan ik mijn vriend overtuigen om af en toe van hem ook een aantal foto’s te maken. 🙂

 

liefs

Follow

4 thoughts on “MEN’S OUTFIT: STRIPES

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge