Mening bijgesteld: Essence get big lashes mascara

Een tijdje terug schreef ik een artikel over de nieuwe mascara’s van Essence. In dit artikel was ik erg negatief over dit product. Toen ik gisteren mijn kast opende zag ik ze weer liggen en besloot ze nog een kans te geven. Dit keer bracht ik eerst een paar laagjes van een andere mascara aan. Als een soort onderlaag. Want ik moet wel zeggen dat ik de mascara individueel nog steeds absoluut niet fijn vindt. Maar mijn uitgebreide minpunten & pluspunten kun je lezen in dat artikel. Na dat ik een paar laagjes van een andere mascara had aangebracht, besloot ik om de grijze variant van deze mascara’s te proberen. (Volume curl) Echter had ik bij het openen van de mascara al wat moeilijkheden. Eerst draaide ik de dop van het borsteltje af. En toen ik de mascara eindelijk open had bleek dat de stopper was losgegaan en dus was heel mijn borsteltje zwart van de mascara. Maar ik laat me niet tegenhouden en heb de mascara weer dichtgedaan en goed aangedraaid. Toen ik hem vervolgens weer opende zat de stopper weer op zijn plaats. Ik bracht een paar laagjes over mijn andere mascara aan en het resultaat verbaasde me. Het gaf een stuk beter effect dan eerst. Het is alsnog niet mijn favoriete mascara maar het kan ermee door.

~Liefs Sandra

3 thoughts on “Mening bijgesteld: Essence get big lashes mascara

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge