Maybelline Volum’ Express The Colossal Go Chaotic! Mascara

maybelline mascara

Er was een tijd dat ik zweerde bij de wat duurdere drogisterij mascara’s, totdat ik een budgetproof variant van Essence vond waar ik tevreden over was. Sinds dien kocht ik de wat luxere mascara’s nooit meer. Een vriendin gaf me deze mascara omdat ik hem echt moest proberen! Dat heb ik gedaan en sindsdien gebruik ik niks anders meer. Ik kan alvast verklappen dat het resultaat echt prachtig is! Benieuwd? Lees dan even verder.

Maybelline heeft al vele varianten uitgebracht die allemaal in dezelfde vorm verpakking zit. Deze Chaotic variant zit in een knalgele verpakking met zware dikke zwarte bedrukking. Dat is ook waar deze mascara voor staat. Hij zou moeten zorgen voor intens zwarte chaotische lange wimpers.

borsteltje chaotic mascara

Het borsteltje is al diepzwart van de mascara. De ‘haartjes’ zijn van rubber en zitten een beetje kriskras door elkaar heen. Ook is het lichtjes gebogen waardoor je gemakkelijk alle wimperhaartjes mee kunt nemen.

resultaat colossal mascara maybelline

Het resultaat is echt verbluffend. Mijn wimpers zijn enorm zwart en hebben veel meer lengte gekregen. De mascara brengt makkelijk aan, al moet je wel voorzichtig zijn als je niet zo houdt van wat dikkere zwaarder uitziende wimpers. Dit resultaat is al na ”en laagje en dan kan je het nog verder opbouwen als je zou willen.

Dit is echt precies het resultaat wat ik hoop te vinden bij een mascara, prachtige lange intens zwarte wimpers. De Go Chaotic Mascara is verkrijgbaar bij drogisterijen voor € 15,49. Wat ik zelf veel geld vind, maar dat is hij zeker waard!

Welke mascara gebruik jij momenteel?

 

liefs

Follow

One thought on “Maybelline Volum’ Express The Colossal Go Chaotic! Mascara

  1. Waaauw, wat krijg je onwijs mooie lange en intens zwarte wimpers van deze mascara! Echt een toppetje, deze ga ik onthouden voor als ik weer een nieuwe mascara nodig heb!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge