MAYBELLINE VIVID MATTE LIQUID LIP COLORS

Maybelline vivid matt

Matte lipsticks zijn helemaal in en ook de vloeibare lipsticks zie je weer veel terugkomen. In het schap van Maybelline vond ik de Vivid Matte Liquid Lip Colors. Ze zagen er veelbelovend uit en aangezien ik er nog niets over had gelezen wilde ik ze wel eens uitproberen. Ik testte de twee meest draagbare kleurtjes. Benieuwd? Lees dan even verder.

De vormgeving van deze lipsticks vind ik erg mooi. De vierkante verpakking is eens wat anders dan de standaard ronde verpakkingen en als je er meerdere van hebt passen ze gemakkelijk naast elkaar zonder dat er ruimte verloren gaat. Daarnaast vind ik de matte dop en strakke zwarte letters erg mooi en strak waardoor de lipkleur nog beter naar voren komt.

Liquid Lip Color – 50 Nude Thrill

vivid matt nude

applicator nude

swatches

Het eerste kleurtje is een nude tint met een warme bruine ondertoon. Doordat de dop vierkant is heb je meer grip en kun je de lipstick nog preciezer aanbrengen. De applicator is zacht en werkt prettig. De lipstick is heel romig en zacht qua structuur en is een stukje dikker/voller dan ik gewend ben. Je moet dan ook wel oppassen dat je niet al gauw een dikke laag op je lippen aanbrengt.

Liquid Lip Color – 05 Nude Flush

vivid matt roze

applicator roze

swatches

De tweede kleur is mijn favoriet. Het is een mooie snoeperige donkerroze kleur met een paarse ondertoon, maar nude is hij absoluut niet. Beide producten ruiken erg lekker. Een bijzondere zoete geur die ik niet helemaal thuis kan brengen. Tijdens het swatchen viel me op dat de lipsticks best wel glanzend waren. Zou dit op je lippen verdwijnen? Het is immers een matte lipkleur.

collage-swatches

De lipstick kun je heel precies aanbrengen door de fijne applicator. De kleur dekt perfect en de dikke structuur verbergt velletjes verrassend goed. Wanneer het product opdroogt op je lippen wordt hij wel een stuk matter, maar helemaal mat wordt hij niet, dit door de romige structuur waardoor hij ook nog best veel afgeeft voor een liquid lipstick. Het voordeel van de romige structuur is wel dat het je lippen niet uitdroogt en ze er verzorgd uitzien. Ondanks dat ze afgeven blijft de kleur zeker een aantal uur goed op je lippen zitten.

Je moet dus geen hele matte liquid lipstick verwachten die niet afgeeft. Toch ben ik erg te spreken over deze lipproducten. Het zijn mooie goed gepigmenteerde lipproducten in prachtige kleurtjes en ook nog eens met een klein prijsje, zeker het proberen waard! De Vivid Matte Liquid Lip Colors zijn verkrijgbaar bij drogisterijen voor € 6,99 per stuk.

Heb jij deze liquid lipsticks al geprobeerd? Welke van de twee vind jij het mooiste?

 

liefs

Follow

3 thoughts on “MAYBELLINE VIVID MATTE LIQUID LIP COLORS

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge