Maybelline Color Tattoo

In mijn shoplog was al te zien dat ik drie nieuwe make-up producten gekocht had. Vandaag de review van de Maybelline Color Tattoos. Dit zijn cream eyeshadows waarvan wordt beweerd dat ze 24 uur blijven zitten. In Barcelona waren ze een stuk goedkoper dus ik besloot er gelijk drie mee te nemen. Ik koos voor een aantal prachtige kleurtjes. Ik heb over deze oogschaduws al veel goede dingen gelezen en ben erg benieuwd naar het resultaat! Jij ook? Lees dan even verder.

De verpakking


De potjes waar de cream eyeshadow in zit vind ik erg mooi. Een mooie zwarte dop met een glazen potje. Het leuke van deze potjes is dat je de kleuren er goed doorheen ziet. Hierdoor kun je ze in je stash met de onderkant naar boven zetten waardoor je gemakkelijk snel de goede kleur kunt pakken. Zelfs de stickers die op de doppen zitten komen perfect overeen met de kleur die erin zit inclusief de glitters.

De verschillende kleuren


Deze mooie kleur viel me als eerste op. Dit is 65- Pink Gold. Een oudrozige kleur met mooie glittertjes erin.

Deze gouden kleur heet 05- Eternal Gold en is echt de perfecte gouden kleur. Vaak zie je dat een gouden kleur teveel neigt naar oranje of juist geel, maar dat is bij deze kleur helemaal niet het geval.

Als laatste koos ik voor deze grijze kleur. Ik bedacht me dat ik eigenlijk nog geen mooie zilvere oogschaduw in mijn stash had en degene die ik had was mat grijs. Het lijkt me erg mooi om een zilvere glitterende oogschaduw als basis te gebruiken. Deze kleur is 05- Eternal Silver.
De swatches

Ik vond het erg lastig om de kleuren zo op de foto te krijgen dat het goed overkomt. Deze foto hierboven komt het dichtste bij de werkelijkheid in de buurt. De kleuren zijn stuk voor stuk erg goed gepigmenteerd en bevatten een hele mooie shimmer.
Toen ik deze swatches even gauw van mijn arm wilde vegen omdat ik weg moest kwam ik tot de aangename verassing dat, hoe hard ik er ook met mijn hand overheen wreef, het erg met geen mogelijkheid vanaf te krijgen was. Dit betekent dus dat het op je oogleden ook echt goed blijft zitten. 24 uur heb ik nog niet uitgeprobeerd, maar in ieder geval blijft het lang genoeg zitten. Dat is zeker een pluspunt!
In Nederland zijn deze Color Tattoos verkrijgbaar voor €10,50. Ik heb ze in Barcelona weten te scoren voor €6,95 per stuk. Dit is dus een stuk voordeliger, maar alsnog zijn deze Color Tattoos €10,50 zeker waard!~Liefs Sandra

3 thoughts on “Maybelline Color Tattoo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge