MAX & MORE CONCEALING REFRESHING FACE PRIMER

Aviary Photo_130984849267454558

Onlangs toen ik bij de Action was kwam ik een product tegen dat er veelbelovend uitzag. Action heeft drie nieuwe primers op de markt gebracht. Ik nam de concealing refreshing face primer mee naar huis en testte hem uit. Benieuwd? Lees dan even verder.

De Verpakking

Aviary Photo_130984848829721308

De verpakking vind ik er verbazingwekkend goed uitzien. Het product zit in een mooie glazen flacon met een zwarte opdruk en een plastic dop. Het heeft een handig pompje wat erg hygiënisch is. De dop is het enige minpuntje want naast dat hij er niet zo mooi uitziet blijft hij ook echt voor geen meter zitten, maar dat terzijde.

Action heeft drie varianten van deze face primer op de markt gebracht: de illuminating face primer (doorzichtig), concealing refreshing face primer (huidskleurig) & controlling face primer (groen). Ik koos uiteindelijk voor de huidskleurige primer, omdat hij beloofde de oneffenheden te verbergen, de huid te egaliseren en ervoor te zorgen dat je make-up gedurende de dag er goed uit blijft zien . De groene primer heb ik laten liggen omdat die me er iets te angstaanjagend uitzag en ik bang was dat ik straks als Shrek uit zou zien.

De Ingrediënten

Aviary Photo_130984851061729969

Zelf hecht ik niet zoveel waarde aan de ingrediënten die erin zitten. Al was ik wel even bang dat ik puistjes zou krijgen van de siliconen die erin zitten, maar dat is bij mijn gelukkig niet het geval.

De Werking

Aviary Photo_130984850625136128

Aviary Photo_130984875092911690

De primer heeft, zoals je al door de flacon heen kon zien, een huidskleur. Het product brengt aan als een dagcrème en is daardoor ook gemakkelijk uit te smeren op je huid. De geur van dit product is heel neutraal en nadat je hem aangebracht hebt ruik je hem, gelukkig, helemaal niet. Nadat je de primer hebt aangebracht voelt je huid heel zacht en glad, wat waarschijnlijk te danken is aan de siliconen in dit product. Ook matteert deze primer je huid, wat ik echt een enorm pluspunt vind. Van het concealing effect merk ik vrij weinig, beter gezegd niks, maar dat vind ik niet zo erg. Het gaat er uiteindelijk om dat je foundation goed blijft zitten en dat doet hij zeker.

De foundation brengt eroverheen mooi aan, maar ik zou toch aanraden om nog een finishing spray te gebruiken waardoor het geheel nog wat meer versmelt. Mijn make-up blijft gedurende de dag zeker een stuk beter zitten. Een hele dag blijft mijn make-up niet zitten, maar hij blijft beduidend beter zitten en een uur of 5 red hij zeker wel.

Aviary Photo_130984848273245401

Ik ben erg tevreden over dit product. Het heeft een mooie verpakking en zorgt er zeker voor dat je make-up langer mooi blijft zitten. De primer is te koop bij de Action voor € 1,99 dus daarvoor hoef je het zeker niet te laten!

Gebruik jij een basis voor onder je make-up?

 

liefs

Follow

2 thoughts on “MAX & MORE CONCEALING REFRESHING FACE PRIMER

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge