MASHUP FAVORIETEN

Muziek is iets waar ik niet zonder kan. Vanaf jongst af aan luister ik vooral veel covers via YouTube. Ik kende dan ook vaak niet eens de originele versie van een liedje, maar alleen de cover. Vooral mashups vond en vind ik erg leuk om naar te luisteren. Hierbij wordt de muzieklijn van een liedje gebruikt, waar de teksten van een verzameling van andere liedjes op gezongen wordt. Mijn favorieten deel ik in dit artikel met jullie. Benieuwd? Lees dan even verder.

Despacito geeft me het ultieme zomergevoel. Deze Despacito mash up van Conor Maynard en Pixie Lott is echt geweldig!

Andie Case ken je wellicht wel van de mashups die ze opnemen al rijdend in de auto. Deze video’s komen namelijk regelmatig voorbij op Facebook. Het is onmogelijk om deze mashup van There’s Nothing Holdin’ Me Back & Your Love te luisteren zonder keihard mee te blèren. Love it!

Sam Tsui is iemand die ik al lange tijd volg en erg getalenteerd is. Deze medley is al meer dan 5 jaar uit en bevat allemaal nummers die ik al lange tijd niet meer gehoord heb, hoe leuk!

In voorgaande mashups zijn allemaal liedjes van verschillende artiesten samengevoegd, in deze mashup zijn verschillende liedjes van Maroon 5 samengevoegd.

Echt onwijs knap, zoveel teksten samenvoegen!

Wederom een mashup van Sam Tsui die Let It Go en Let Her Go perfect weet te combineren!

Hij valt misschien dan niet helemaal onder de titel mashup, maar deze video kon ik jullie niet onthouden. Hierbij krijgt Michael Constantino   tijdens het zingen kaartjes met liedjes erop en weet deze per direct te verwerken en te zingen op één beat. Wauw, respect!

Ik wil graag afsluiten met nog een aantal geweldige mashups van Conor Maynard omdat de mashups van hem echt geweldig zijn!

Ik vind mashups/medleys zo gaaf om naar te luisteren. Bizar hoe goed die liedjes in elkaar vervlochten worden, heel veel respect!

Ken jij nog leuke mashups/medleys? Laat dan zeker even een linkje achter in de reacties!

 

liefs

Follow

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge