MAKE UP TAS WEEKENDJE WEG

Als we vroeger een weekendje weg gingen pakte ik alles in wat ik maar tegen kwam en dacht te kunnen gebruiken. Tegenwoordig probeer ik de producten zo uit te zoeken dat ik met zo min mogelijk producten, toch een aantal verschillende looks kan maken. Benieuwd wat er in mijn make-up tasje zit wanneer ik een weekendje weg ga? Lees dan even verder.

Oogschaduwbasis en mascara zijn van die basics die bij mij echt niet kunnen ontbreken. Beide producten gebruik ik nog niet zo lang, maar ik kan inmiddels niet meer zonder. Binnenkort kun je een uitgebreid review lezen van deze mascara, maar ik verklap alvast dat het echt een toppertje is.

Hoewel parfum niet persé make up is, is het wel een product dat altijd terug komt in mijn toilettasje. Altijd als ik weg ga en niet thuis slaap neem ik een testertje mee. Zo ontdek je heerlijke nieuwe parfums en hoef je niet bang te zijn dat je parfumflacon de reis niet overleeft. Dit keer nam ik een testertje van Valentino en Diesel mee. Beide een aanrader trouwens!

Lipstick is zo’n product dat je look helemaal af kan maken. Zeker wanneer je een avondje uit eten gaat vind ik het zelf altijd leuk om me helemaal op te tutten. Ik nam een lichte nude kleurige lipstick van Essence mee voor overdag of bij een wat zwaardere ooglook (Come Naturally) en een matte donkere lip cream van Sleek ( Shabby Chic) voor een chique avondje uit eten.

Oogschaduw is niet iets wat ik standaard elke ochtend op doe wanneer ik een weekendje weg ben, maar wanneer we uit eten gaan breng ik het wel graag aan. Dit oogschaduw palette van No. 7 neem ik vrijwel altijd mee wanneer ik een weekend weg ga. Het is een fijn compact palette met zowel lichte zachte kleuren als wat donkere tinten. Met deze 5 kwasten heb ik alles bij om een mooie uitgebreide look te maken.

Eyeliner en een wenkbrauwproduct zijn voor mij ook echt een must. Wanneer ik mijn make-up altijd even snel wil doen pak ik vrijwel altijd een wenkbrauwpotlood, omdat dat toch wat sneller werkt. De eyeliner heb ik met dezelfde reden gekozen. Het kwastje brengt gemakkelijk aan en de eyeliner dekt gelijk goed. Binnen een paar minuutjes heb ik zo mijn make up heel basic gedaan door enkel eyeliner, mascara en een wenkbrauwpotlood te gebruiken.

Van mezelf vind ik het een hele prestatie dat ik het heb kunnen beperken tot dit bescheiden toilettasje, waar alles maar net in past. Ik moet eerlijk toegeven dat dit echt alles was wat ik nodig had en dat ik niks heb gemist. In het vervolg wil ik ook wat bewuster gaan kijken naar de andere spullen die ik inpak zoals kleding en schoenen. Je hebt toch als snel de neiging om teveel in te pakken ‘voor het geval dat’.

Ben jij iemand die heel bewust en minimalistisch inpakt of ben je een ‘volksverhuizer’ die nooit genoeg heeft aan die ene weekendtas/koffer?

 

liefs

Follow

2 thoughts on “MAKE UP TAS WEEKENDJE WEG

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge