MAGICAL HALO LONG LASTING LIP GLOSS SWATCHES

Al vele Liquid lipsticks heb ik gereviewd and guess what ik ben er dol op en kan er niet genoeg van krijgen. Ik ontving van de webshop tosave.com de Magical Halo Longlastig Lip Gloss in zes verschillende kleuren. Benieuwd naar de pigmentatie en hoe deze producten bevallen? Lees dan even verder.

Deze long Lasting Lip Gloss wordt verkocht ik sets. Het is dus niet mogelijk zelf de kleuren te kiezen. De eerste set, die ik ook ontvangen heb, bestaat vooral uit ‘normale’ kleuren. Het bevat een aantal rode en paarse tinten en een nude kleur. De tweede set bevat onder andere een blauwe, groene, zwarte en oranje lip gloss.

De glosses zijn romig en zacht en voelen prettig aan wanneer je deze net aangebracht hebt. Wel zijn de stokjes waaraan de applicator zit erg lang en het handvat redelijk klein, waardoor het wel lastig is om het product strak aan te brengen. De kleuren ruiken stuk voor stuk heerlijk zoet, maar niet té en absoluut niet chemisch. De kleuren drogen mat op, wat ik erg mooi vind, maar wat me wel verbaasde gezien de verpakking aangeeft dat het lipgloss is en ik dus een glossy laagje verwachte. Namen hebben de kleuren niet, dus ik ga ze gewoon een voor een langs.

De eerste kleur is ook gelijk de meest heftige kleur van de hele set. Gave kleur, goed gepigmenteerd, maar niet voor dagelijks gebruik.

De tweede kleur is een mooie donkerrode chique kleur, prachtig!

Deze berry kleur vind ik ook erg mooi, alleen is dit de enige kleur die niet helemaal egaal dekt wat ik wel jammer vind, maar erg storend en opvallend is het ook niet.

Deze soort felrode tinten begin ik steeds meer te waarderen. Ook deze kleuren draag ik niet heel vaak, maar ik vind het wel onwijs leuk voor in de zomer!

Deze kleur is toch wel mijn absolute favoriet. Een mooi oudroze kleurtje met een koele paarse ondertoon. Love it!

De laatste kleur is een mooie rode tint en is wederom erg goed gepigmenteerd. Echter is het grote nadeel aan deze Lip Glosses dat ze enorm plakkerig opdrogen en droog aanvoelen op je lippen wanneer ze opgedroogd zijn. Hierdoor blijven je lippen aan elkaar plakken zodra ze elkaar raken, met als gevolg dat stukken gloss van je lippen verdwijnen en er ‘kale’ plekken ontstaan op je lippen, wat op bovenstaande foto goed te zien is. Wanneer je er lippenbalsem overheen aanbrengt is dat plakkerige zo goed als weg, maar is het matte effect ook verdwenen.

Stuk voor stuk zijn de Long Lasting Lip Glosses van Magical Halo erg goed gepigmenteerd en mooi van kleur. Het enige jammer is dat ze, wanneer ze opgedroogd zijn, plakken, maar dat is op te lossen door een klein laagje lippenbalsem hier overheen aan te brengen. Deze Long Lasting Lip Gloss Set van Magical Halo zijn verkrijgbaar in de webshop van tosave.com voor € 5,38, wat echt niet duur is voor zulke goed gepigmenteerde lipproducten.

Wat is jouw favoriete liquid lipstick?

 

liefs

Follow

One thought on “MAGICAL HALO LONG LASTING LIP GLOSS SWATCHES

  1. Ik heb deze ook, maar onder een andere naam en dan van ebay. Ik los het plakkerige op door er een heel klein beetje transparante poeder overheen te doen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge