Mac Mineralize Skinfinish Soft and Gentle

Er zijn van die beautyproducten die heel veel beautybloggers hebben en waarvan ik nog net niet ga kwijlen als ik ze zie. Dit is ook het geval mijn de Mineralize Skinfinish van Mac. Het enige nadeel is dat hij best prijzig is. Ik had nog een cadeaubon liggen van de Bijenkorf en besloot hem eindelijk te bestellen. Lees even verder om de productfoto’s en de swatches te zien.
 
 
De producten van MAC zijn altijd prachtig verpakt. Om het product zelf zit altijd nog een doosje waardoorheen je de highlighter al ziet zitten. De highlighter zelf is verpakt in de verpakking van MAC die iedereen wel kent. Een mooie zwarte verpakking met glittertjes.
 

Dit is wat je ziet als je het doosje open maakt. Wauw, het is zo mooi dat je het bijna niet durft te gebruiken. Vooral in het licht ziet het er heel mooi uit, omdat je dan steeds een andere glans ziet. Pas als je hem in het echt ziet, zie je waarom veel mensen zo enthousiast zijn over dit product.
 

Hierboven kun je de swatches zien. Het zorgt voor een prachtige warme glans. Hier op mijn arm heb ik wat meer product gebruikt om de glans duidelijk te laten zien. Deze swatches heb ik met één veeg gemaakt, wat wel laat zien hoe goed gepigmenteerd het product is. Als je het op je gezicht gebruikt heb je dus maar zo weinig nodig dat je eeuwig zal doen met deze highlighter.
 
 
Deze highlighter kost €28,00. Dit is erg veel geld, maar als je kijkt hoelang je met dit product zal doen en hoe mooi hij wel niet is, dan is het geld het voor mij zeker waard!


Ik zou het leuk vinden als je zou abonneren op mijn blog. Dit doe je gemakkelijk door op het Eiffeltorentje aan de rechterkant te klikken en zo zorg je ervoor dat je op de hoogte bent wanneer er een nieuw artikel online is gekomen.
 
 
 
 
~Liefs Sandra
 

2 thoughts on “Mac Mineralize Skinfinish Soft and Gentle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge