MAC Fluidline: Dark Majesty

MAC Fluidlines zijn wellicht de meest bekende geleyeliners in de beautywereld. Onlangs reviewde ik de blauwe variant hiervan (Waveline). Vandaag is een andere aan de beurt: Dark Majesty. Dit is een mooie zwarte kleur met glitters. Benieuwd? Lees dan zeker even verder.


De verpakking
Deze eyeliner is nog mooier verpakt dan de andere Fluidline die ik heb. De verpakking van de Fluidline voelt even luxe en zwaar aan als wat we gewend zijn van MAC. De kartonnen verpakking is in principe ook hetzelfde alleen zit het doosje vol met glitters en is het glimmend in plaats van mat. Deze aanpassing is ook verwerkt in de verpakking van de eyeliner zelf. De dop van het potje is ook glimmend en bevat ook allemaal glitters. Dit maakt de verpakking net wat specialer, maar het is wel iets waar je van moet houden.  
 

Het product 
Dark Majesty is een gel eyeliner die komt uit de Heirloom Mix collectie. Het is een zwarte kleur met heel veel zwart en zilvere glitters erin. De grote hoeveelheid glitters zorgt ervoor dat de eyeliner niet diepzwart is, maar dat hij heel donkergrijs wordt, wat ik zelf erg mooi vind.  

Het gebruik

Ook aan deze eyeliner heb ik even moeten wennen wat betreft aanbrengen. Wellicht moet ik eens een ander kwastje aanschaffen. Ik heb namelijk het idee dat de eyeliner kwast die ik gebruik de eyeliner meer uitsmeert dan het echt aanbrengt. Hierdoor vergt het aanbrengen wel wat oefening.
 
Na een aantal keer oefenen met deze eyeliner lukt het steeds beter om een mooi en strak lijntje aan te brengen. Wel moest ik weer twee laagjes aanbrengen om de kleur wat intenser te krijgen. Ondanks dat is de kleur wel echt heel mooi. De glitters zijn niet opvallend, maar zorgen ervoor dat de eyeliner minder hard overkomt. Daarnaast zijn ze wel zichtbaar als het licht erop schijnt. Dit maakt de eyeliner specialer. 
 
Na het schrijven van dit review kwam ik erachter dat deze eyeliner niet meer verkrijgbaar is, ondanks dat wilde ik het review wel plaatsen. Wellicht dat je hem via via nog kunt krijgen als je hem echt graag wilt hebben.
 
Ondanks dat ik nog even moet wennen wat betreft het aanbrengen van de Fluidline, ben ik erg te spreken over deze kleur. Het is een mooie kleur die vrijwel overal bij past.
 
Ben jij in het bezit van een Fluidline? Welke zou jij graag nog willen hebben?
 
 
 

~Liefs Sandra

4 thoughts on “MAC Fluidline: Dark Majesty

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge