L’ORÉAL SUPER LINER PERFECT SLIM – ZWART & GROEN

 Ik kocht een tijdje gelden twee Super Liners van L’Oréal in een groene en een zwarte kleur tijdens de 1+1 gratis actie van de Kruidvat. Deze eyeliners zouden erg goed gepigmenteerd moeten zijn en makkelijk in gebruik door het fijne puntje. Vroeger gebruikte ik vrijwel altijd zulk soort eyeliners in pen vorm, de laatste tijd gebruik ik alleen maar eyeliners met een kwastje, ik weet eigenlijk ook niet waarom. Ik probeerde beide Super Liners uit. Benieuwd? Lees dan even verder.

De eyeliner is verkrijgbaar in een zwarte, groene en blauwe kleur. Zelf liet ik de blauwe kleur liggen, omdat ik al een aantal blauwe eyeliners heb. Deze Super Liners hebben een heel dun vilten puntje, waarmee je gemakkelijk een strakke eyeliner kunt zetten. Daarnaast zijn beide eyeliners erg goed gepigmenteerd en drogen ze mat op, wat ik zelf altijd erg mooi vind. De groene eyeliner is wat droger dan de zwarte eyeliner, maar alsnog brengt ook deze eyeliner prettig aan.

Ik was even vergeten hoe gemakkelijk stifteyeliners eigenlijk werken, wat een fijne producten zijn dit zeg! Beide eyeliners zijn erg goed gepigmenteerd en je kunt er met gemak een strakke eyeliner mee trekken. Ik heb de afgelopen tijd dan ook veel gebruik gemaakt van deze producten. Deze L’Oréal Super Liners Perfect Slim zijn o.a. verkrijgbaar bij de Kruidvat voor € 13,99 per stuk.

Wat is jouw favoriete eyeliner?

liefs

Follow

One thought on “L’ORÉAL SUPER LINER PERFECT SLIM – ZWART & GROEN

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge