L’ORÉAL PARIS COLOR RICHE L’HUILE NAGELLAK 662 MOKKA CHIC

Nagellakjes van drogisterijen vind ik vaak niet zo mooi. Het gaat uiteindelijk om het kleurtje, maar het oog wil natuurlijk ook wat. De verpakking van deze nagellakjes van L’Oréal daarentegen vind ik prachtig. Ik kocht een lakje in een mokka bruine kleur. Benieuwd? Lees dan even verder.

Het lakje dat ik kocht is 662 Mokka Chic, een mooi donkerbruin lakje met een koele ondertoon. Het kleurtje is perfect voor de tijd van het jaar. Het ziet er verzorgd uit, maar het is geen kleurtje dat enorm opvalt. Het lakje brengt gemakkelijk aan door het, niet te brede, kwastje en is dekkend na twee laagjes. Daarnaast is de houdbaarheid van dit lakje ook prima. Het blijft geen hele week goed zitten op mijn nagels, maar dat doen andere lakjes ook niet, dus dat is niet erg.

Wat een mooi lakje is dit en ook nog eens in een prachtige verpakking. Mokka Chic draag ik al een aantal weken non-stop, ik ben fan! De lakjes van L’Oréal zijn o.a. verkrijgbaar bij Kruidvat voor € 8,99.

 

liefs

Follow

5 thoughts on “L’ORÉAL PARIS COLOR RICHE L’HUILE NAGELLAK 662 MOKKA CHIC

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge