LOOK: Winged Eyeliner & Red Lips

PicMonkey Collage

Winged eyeliner en rode lipstick vind ik beide echt gaaf. Als ik de winged eyeliner draag dan combineer ik hem met nude lippen en als ik rode lippen draag maak ik mijn ogen altijd redelijk basic op. Rode lipstick en een winged eyeliner droeg ik nooit samen omdat ik dacht dat dat te heftig was. Ik probeerde het uit en maakte een look met winged eyeliner en rode lipstick. Benieuwd? Lees dan even verder.

Gebruikte producten

Aviary Photo_130912344097301958

Aviary-Photo_130881089540100775-1024x677

  • Eyes Lips Face Palette Natural – Review / Webshop Eyes Lips Face
  • Essence Lash Princess Volume mascara – Review
  • Catrice eyebrow stylist in 020 Date With Ash Tone
  • Catrice Prime And Fine Eyeshadow Base
  • Catrice Liquid Liner in 020 Dating Joe Black
  • Essence lipstick 14 Adorable Matt!

De Look

Aviary Photo_130912336979528487

Als eerste bracht ik een oogschaduwbasis aan en tekende ik mijn wenkbrauwen bij. Met een platte oogschaduwkwast bracht ik de lichtste kleur deppend aan over mijn gehele bewegend ooglid. De iets donkere variant van die kleur bracht ik aan op het buitenste gedeelte van mijn bewegend ooglid. Met een puntige kwast zette ik de grijze kleur aan in mijn buitenste ooghoek en in het begin van de crease. Dit blendde ik goed met een wat lossere kwast. De donkerste kleur bracht ik enkel aan in mijn buitenste ooghoek en onder mijn onderste wimperrand. Met de eyeliner is het dan een kwestie van geduld en hopen op een mooie wing. Als laatste breng je nog wat mascara aan en natuurlijk de rode lipstick.

look

Zelf vind ik de combinatie verassend leuk. Ik had verwacht dat het heel zwaar en heftig zou zijn, maar dat vind ik juist niet het geval. Bij deze look heb ik de rest van mijn outfit redelijk basic en licht qua kleuren gehouden waardoor het juist heel fris en fruitig staat. I like it!

Welke combinatie vind jij niet zo goed bij elkaar passen? Misschien ga ik de uitdaging aan en probeer ik het te verwerken in een look.

 

liefs
Follow

2 thoughts on “LOOK: Winged Eyeliner & Red Lips

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge