LOOK: Subtiel & Budget

Als je stash wat groter wordt zie je bepaalde mooie producten soms over het hoofd. Toen ik in mijn make-up aan het zoeken was kwam ik een palette van Essence tegen, waar ik erg over te spreken was. Ik maakte met dit palette een look. Benieuwd? Lees dan even verder.
Het palette dat ik gebruikt heb is het All About Sunrise palette van Essence (Review). Een palette met mooie bruintinten, waarmee je veel kanten mee op kunt. De oogschaduws zijn allemaal redelijk glimmend, dus dat is wel iets waar je van moet houden.
 
Als eerste bracht ik, zoals altijd, een oogschaduwbasis van Catrice aan en tekende ik mijn wenkbrauwen bij met een wenkbrauwpotloodje van Essence.
 
Een lichtbruine kleur met shimmers bracht ik aan over mijn gehele bewegend ooglid en ik mijn crease als basis. De donkerste kleur bracht ik aan in mijn buitenste ooghoek. Ook trek ik ermee een lijntje onder mijn onderste wimperrand. Met een stevige kwast zet ik de donkerbruine kleur ook aan in de aanzet van mijn crease. Deze look wilde ik wat luchtige houden en blendde de bruine kleur daarom heel goed met de andere kleur. Een mooie glanzende highlighter bracht ik aan op mijn wenkbrauwbot en in mijn binnenste ooghoek. De lichtbruine kleur bracht ik nogmaals aan op mijn bewegend ooglid.
 
Met een bruine eyeliner van Paris Memories bracht ik een eenvoudige eyeliner aan om de gehele look vervolgens af te maken met een laagje mascara. Op mijn lippen bracht ik dit keer niks aan. Zo hield ik de look lekker basic.  
 
Dit keer een hele basic look. Ideaal als je net begint met make-up of als je gewoon zin hebt in wat subtiels.
 
Wordt de volgende look een look met basic kleuren of een wat fellere heftigere look? De keuze is aan jou, laat jouw voorkeur dan ook even achter in de reacties.
 
 
 
~Liefs Sandra

Follow(function(d, s, id) {var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s);js.id = id;js.src = “https://widget.bloglovin.com/assets/widget/loader.js”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, “script”, “bloglovin-sdk”))

3 thoughts on “LOOK: Subtiel & Budget

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge