LOOK: Ready to go in 5 minutes

Soms heb je van die dagen dat je eigenlijk niet zoveel tijd hebt om je make-up te doen, maar dat je er niet uit wilt zien alsof je zo je bed uit komt. Vandaag een frisse zomerse look die je er in een paar minuutjes uit laat zien alsof je uitgebreid de tijd hebt genomen voor je make-up. Benieuwd? Lees dan even verder.

 

Als eerste breng ik een oogschaduwbasis aan. Juist omdat ik dit keer geen oogschaduw aan wil brengen, maar alleen eyeliner is het belangrijk dat je een goede basis aanbrengt. Als je dat namelijk niet doet heb je aan het eind van de dag kans dat je eyeliner flink gestempeld heeft boven je oog.
 
De eyeliner die ik aanbracht is een Fluidline van MAC in de kleur Wavelijn. Dit is een mooie marineblauw kleurtje dat de hele dag goed blijft zitten. De blauwe kleur zorgt voor een sprekende blik en een fris en fruitige uitstraling.
 
Een look zonder een laagje mascara kan natuurlijk niet. Ik bracht mijn favoriet van dit moment ( I Love Extreme Crazy Volume Mascara – Essence ) aan. Mijn wimpers hadden alleen niet zoveel zin dus die kreeg ik niet echt mooi.
 
Wenkbrauwen zijn erg bepalend voor je gezicht. Als je zelf al mooie volle wenkbrauwen hebt is het natuurlijk niet nodig, maar ik tekende mijn wenkbrauwen nog even bij met een wenkbrauwpotloodje van Catrice.
 
Op mijn lippen bracht ik nog een lipliner van Essence aan in de kleur A Girl’s Dream. Dit is een mooi roze kleurtje en zorgt ervoor dat je gehele look een lift krijgt.
 
De uiteindelijke look heb je binnen een paar minuten gemaakt en ziet er ook nog eens uit alsof je er de tijd voor genomen hebt. Ideaal toch? Het is dan misschien geen look die ik dagelijks zou dragen, maar prima als je bijvoorbeeld op het laatste moment gezellig op een terrasje gaat zitten of naar het strand gaat.
 
Welke stap sla jij altijd over als je weinig tijd hebt om je op te maken?
 
 
 
~Liefs Sandra
 

Follow(function(d, s, id) {var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s);js.id = id;js.src = “https://widget.bloglovin.com/assets/widget/loader.js”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, “script”, “bloglovin-sdk”))

One thought on “LOOK: Ready to go in 5 minutes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge