LOOK: PINK & PERFECT

fullface look

Na de wat heftige en uitgesproken look van afgelopen week was het weer tijd voor een zachte subtiele look. Ik pakte er weer eens een palette van Sleek bij en maakte een look met een aantal roze kleuren. Benieuwd? Lees dan even verder.

Gebruikte producten

Sleek oh so special

  • Sleek Oh So Special palette
  • Catrice Prime And fine Eyeshadow Base
  • Catrice Liquid Liner in 020 Dating Joe Black
  • Maybelline Volum’ Express The Colossal Go Chaotic! Mascara
  • Eyebrow Gel Colour & Shape – Brown
  • Essence Velvet Stick Matt Lip Colour – Mega Melon

De Look

look

De lichtroze kleur bracht ik aan op 2/3e van mijn bewegend ooglid. In mijn buitenste ooghoek en in mijn crease bracht ik de paars-bruinige kleur aan met een puntige kwast. Met een blendingbrush liet ik de twee kleuren mooi in elkaar overlopen. Ik mixte de twee donkere kleuren met elkaar en bracht deze aan in mijn buitenste ooghoek, de aanzet van mijn crease en als lijntje onder mijn wimperrand. Ik bracht de roze kleur nog een keer aan op mijn bewegend ooglid om het geheel wat intenser te maken. De matzwarte eyeliner past er perfect bij en steekt mooi af tegen de zachtroze oogschaduw. Op mijn lippen bracht ik nog een mat oudroze kleurtje aan van Essence.

Aviary Photo_131023591117289716

fullface look

De look is een zacht roze look geworden die perfect is voor overdag. Al moet ik eerlijk toegeven dat ik de afgelopen weken doordeweeks ’s ochtends vrij weinig zin heb om mijn make-up te doen. Laat staan dat ik er ook nog een hele ooglook bij maak. Oepss haha. Over een paar weken begint mijn ‘normale’ schoolleven weer en ik denk dat ik er dan weer meer zin in heb om elke dag uitgebreid mijn make-up te doen.

Doe jij elke dag uitgebreid je make-up?

liefs

Follow

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge